Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μουντιάλ 2018: Το… refresh του Λίνεκερ! “Οι Γερμανοί με κάποιο γαμ@@@@ο τρόπο νικούν”

Λίνεκερ
ΦΩΤΟ Reuters

Έχει ταλέντο στις ατάκες. Ο Γκάρι Λίνεκερ είχε πει κάποτε πως ότι “το ποδόσφαιρο είναι ένα απλό παιχνίδι όπου 22 παίκτες κλωτσάνε μια μπάλα για 90 λεπτά και στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί”. Η θεωρία του επαληθεύτηκε για μια ακόμα φορά, αλλά ο παλαίμαχος επιθετικός θέλησε να της κάνει ένα… refresh.

Η Γερμανία νίκησε τη Σουηδία (2-1) με ανατροπή και τρομερό γκολ του Τόνι Κρόος στο φινάλε του αγώνα για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ 2018. Μάλιστα, η ομάδα του Λεβ αγωνίστηκε από το 83′ με παίκτη λιγότερο, μετά την αποβολή του Μπόατενγκ.

Click4more: Μουντιάλ 2018: Φιλί… ζωής από Κρόος! Η Γερμανία δεν τα παρατά! Η Σουηδία «λύγισε» στη λήξη

Βλέποντας την τρομερή ανατροπή των “πάντσερ”, ο Γκάρι Λίνενερ δεν άργησε -μέσω των social media- να χρησιμοποιήσει την ατάκα που είχε πει το 1990.

Αυτή τη φορά όμως θέλησε να της κάνει μια.. μετατροπή! “Το ποδόσφαιρο είναι ένα απλό παιχνίδι, 22 παίκτες κυνηγούν την μπάλα για 82 λεπτά. και οι Γερμανοί μένουν με 10, οπότε 21 παίκτες κυνηγούν την μπάλα για 13 λεπτά και στο τέλος οι Γερμανοί με κάποιο γαμ@@@@ο τρόπο νικούν” ανέφερε με μεγάλη δόση χιούμορ ο Λίνεκερ.

Mundial Τελευταίες ειδήσεις