Οικονομία

Δυναμικό ”μπάσιμο” με 1 τρις ευρώ από την ΕΚΤ

Σύμφωνα με τους Sunday Times το ποσό αυτό θα ''πέσει'' στις αγορές το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο που οι Ευρωπαίοι ηγέτες αποφασίσουν να συμφωνήσουν.

Το δημοσίευμα, που δεν αναφέρει πηγές, εμφανίζει έτοιμη την Μέρκελ να αποδεχτεί την αύξηση των αρμοδιοτήτων της ΕΚΤ, σε μία ύστατη προσπάθεια να χαλιναγωγηθεί η κρίση χρέους στην Ευρώπη.

Εαν και μόνο εαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες τα ”βρουν” τότε, πάντα κατά τους Sunday Times, η ΕΚΤ θα βάλει σε εφαρμογή το ”πυροσβεστικό” της σχέδιο με ποσό ύψους 1 τρις ευρώ.

Μόνο τυχαίο πάντως δεν είναι το ότι οι τραπεζίτες κάνουν ολόενα και πιο αισθητή την παρουσία τους ως ”παίκτες” στη σκακιέρα, μετά την εντυπωσιακή συμφωνία τους για κοινή παρέμβαση με στόχο την παροχή ρευστότητας.

Διαβάστε επίσης : Ποδαρικό με το δεξί για τις αγορές

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα