Οικονομία

Αξιωματούχος ΕΚΤ: Δεν βγαίνει η Ελλάδα από το ευρώ

Δεν τίθεται θέμα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ μετά τις εκλογές, τόνισε ο Μπενουά Κερέ, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Σε συνέντευξη του στη Liberation ο Μ. Κερέ επανέλαβε με έμφαση πως δεν είναι η παραμονή στο ευρώ που ”παίζεται” στις ελληνικές εκλογές.
”Είναι η σύνθεση του κοκτέιλ των μεταρρυθμίσεων που θα επιτρέψουν στην χώρα να βγει οριστικά από την κρίση και να προσαρμοστεί περαιτέρω με τις ευρωπαϊκές οικονομίες”.

Πηγή Ναυτεμπορική

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Αντιπλημμυρικά έργα στην Αττική με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ
Η ολοκλήρωση των έργων αυτών στοχεύει αφενός στην προστασία ανθρώπινων ζωών και περιουσιών και αφετέρου στη βελτίωση της ανθεκτικότητας των υποδομών και του περιβάλλοντος απέναντι σε ακραία καιρικά φαινόμενα
Ακίνητα