Οικονομία

Αύριο το μεσημέρι η συνάντηση Τσίπρα – Λιού

Στην Αθήνα από σήμερα ο υπουργός οικονομικών των ΗΠΑ, Τζακ Λιού. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο αμερικανός υπουργός θα έχει συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αλλά και με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

“Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα συναντηθεί αύριο, Πέμπτη 21 Ιουλίου, στις 2 μ.μ. με τον Υπουργό Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, κ. Τζακ Λιού, στο Μέγαρο Μαξίμου” αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού.

Από το γραφείο του Τζακ Λιού αναφέρεται πως κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα «θα ενθαρρύνει την ελληνική κυβέρνηση να συνεχίσει να επιτυγχάνει σταθερά πρόοδο αυτό το καλοκαίρι σε ό,τι αφορά τις μεταρρυθμίσεις, ώστε οι Ευρωπαίοι να μπορέσουν να αρχίσουν να συζητούν το φθινόπωρο με το ΔΝΤ για το χρονοδιάγραμμα και τις λεπτομέρειες της ελάφρυνσης του χρέους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Στον «πάγο» εκατομμύρια βαρέλια ρωσικού πετρελαίου λόγω των κυρώσεων των ΗΠΑ
Τα ινδικά διυλιστήρια αναζητούν εφεδρικές προμήθειες, κλείνοντας πετρελαιοφόρα για φορτία από τη Μέση Ανατολή με ρυθμό που έχει ωθήσει τους ναύλους μεταφοράς για τη διαδρομή κοντά στο υψηλό πενταετίας
Βιομηχανία πετρελαίου