Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Destiny Επενδυτική: Η ανακοίνωση Παπαευαγγέλου για την πώληση ελληνικών ακινήτων σε Κινέζους

Destiny Επενδυτική: Η ανακοίνωση Παπαευαγγέλου για την πώληση ελληνικών ακινήτων σε Κινέζους

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση η εταιρεία ιδιοκτησίας του Ευάγγελου Παπαευαγγέλου, Destiny Επενδυτική απαντά για τα δημοσιεύματα που αφορούν στις δραστηριότητες της εταιρείας.

Αναφέρει ότι τις τελευταίες ημέρες η κοινή γνώμη βομβαρδίζεται μέσω διαφόρων ΜΜΕ από σωρεία αναληθών πληροφοριών και εμπαθών σχολίων για τα οποία θα ασχοληθεί η δικαιοσύνη. Τονίζουν επίσης ότι «πέραν της άγνοιας του αντικειμένου, προφανής στόχος για ορισμένους, είναι αφενός η δημιουργία σύγχυσης στην κοινή γνώμη και αφετέρου να πληγεί το κύρος της DESTINY ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ, των εργαζομένων της και του ιδιοκτήτη της κ. Ευάγγελου Παπαευαγγέλου».  Ξακαθαρίζει επίσης ότι η DESTINY ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ αποτελεί ανεξάρτητη επιχειρηματική δραστηριότητα του κ. Παπαευαγγέλου και ουδόλως σχετίζεται με την εταιρεία JUMBO.

Η ανακοίνωσή της Destiny Επενδυτική αναφέρει:

«Προς αποκατάσταση πλήθους ανακριβειών που έχουν δει πολλάκις τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας και μας αφορούν, θα επιθυμούσαμε να δηλώσουμε τα εξής:
Η εταιρεία DESTINY ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ιδρύθηκε με σκοπό την αγοραπωλησία ιδιόκτητων ακινήτων, την ανέγερση κτηρίων, τη διαχείριση ακίνητης περιουσίας και τη διαχείριση ιδιόκτητων ή μισθωμένων ακινήτων.
Παράλληλα διαθέτουμε υπηρεσίες ενοικίασης επιπλωμένων διαμερισμάτων και υπηρεσίες καταλυμάτων διακοπών βραχυχρόνιας και μη μίσθωσης.
Η εταιρεία μας διαθέτει 52 εργαζόμενους, είναι προς ώρας κερδοφόρος και αποδίδει κανονικά τους φόρους και τις ασφαλιστικές εισφορές της προς το ελληνικό δημόσιο.
Η διοίκηση της DESTINY ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ τόλμησε και πέτυχε να δημιουργήσει μια εταιρεία διεθνούς επιπέδου με πελατολόγιο σε Ευρώπη και Ασία μέσω μακροχρόνιων συνεργασιών με διεθνείς εταιρείες.
Πελάτες μας είναι και Έλληνες αλλά κυρίως ξένοι επενδυτές από διάφορες χώρες του κόσμου, που επιλέγουν την απόκτηση πρώτης και δεύτερης κατοικίας στην Ελλάδα.
Η δυνατότητα μας να έχουμε οργανωμένα σημεία πώλησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, τόσο με συνεργάτες όσο και με την εταιρική μας παρουσία, αποτέλεσε σφραγίδα της όποιας επιτυχίας μας και ενδεχομένως ενόχλησε ανταγωνιστές μας.
Είναι σαφές ότι η πρόσκληση από την Ελλάδα για επενδυτές με αντάλλαγμα το προνόμιο της Golden Visa θα αποτελούσε μια ευκαιρία για την εταιρεία μας.
Αναντίρρητα παρακαταθήκη αλλά και ένα από τα κύρια όπλα στη φαρέτρα αναζήτησης πελατών, αποτελεί η πολυετής εμπειρία στελεχών μας στο επιχειρείν.
Τις τελευταίες ημέρες η κοινή γνώμη βομβαρδίζεται μέσω διαφόρων ΜΜΕ από σωρεία αναληθών πληροφοριών και εμπαθών σχολίων για τα οποία ειρήσθω εν παρόδω θα ασχοληθεί η δικαιοσύνη.
Πέραν της άγνοιας του αντικειμένου, προφανής στόχος για ορισμένους, είναι αφενός η δημιουργία σύγχυσης στην κοινή γνώμη και αφετέρου να πληγεί το κύρος της DESTINY ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ, των εργαζομένων της και του ιδιοκτήτη της κ. Ευάγγελου Παπαευαγγέλου.

Για την ορθή ενημέρωση του κοινού επισημαίνουμε ότι:

– Η DESTINY ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ θεωρεί δεδομένο ότι η Ελλάδα είναι ευρωπαϊκή και δημοκρατική χώρα στην οποία οι επιχειρηματικές δραστηριότητες ασκούνται και αναπτύσσονται μέσα σε ένα ξεκάθαρο θεσμικό πλαίσιο που προδιαγράφεται από το εθνικό και κοινοτικό δίκαιο.
–  Η εταιρεία μας έχει τηρήσει και τηρεί όλες τις απαραίτητες και νόμιμες διαδικασίες που απαιτούνται για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία της, σύμφωνα με το σκοπό σύστασης  και χορήγησης GOLDEN VISA σε υπηκόους τρίτων χωρών, όπως περιγράφεται στο σχετικό νόμο του υπουργείου Εξωτερικών.
– Η DESTINY ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ συνεργάζεται από την πρώτη ημέρα σύστασης της με δυο επίσημα Πιστωτικά Ιδρύματα της χώρας, σεβόμενη πλήρως τους κανονισμούς λειτουργίας τους και έχοντας πάντα εξασφαλίσει έγγραφες εγκρίσεις χρήσης χρηματοπιστωτικών εργαλείων, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία.

Ειδικότερα, η χρήση των POS ήταν καθ’όλα νόμιμη και η κάθε συναλλαγή μέσω αυτών ήταν για νόμιμη αιτία και τελούσε υπό πλήρη διαφάνεια και έγκριση.

– Σημειώνεται ότι η DESTINY ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ αποτελεί ανεξάρτητη επιχειρηματική δραστηριότητα του κ. Παπαευαγγέλου και ουδόλως σχετίζεται με την εταιρεία JUMBO.
Η DESTINY EΠΕΝΔΥΤΙΚΗ θα συνεχίσει να είναι σημαντικός άξονας παραγωγής και δημιουργίας με δραστηριότητες τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό σύμφωνα με τους σκοπούς ιδρύσεώς της».

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις