Οικονομία

ΕΚΟ: Βάζεις καύσιμα και αποκτάς ένα κόμιξ

Βάζεις καύσιμα σε ένα πρατήριο της ΕΚΟ και αποκτάς ένα κόμικ. Γιατί η ΕΚΟ εγκαινίασε μια νέα προωθητική ενέργεια με τίτλο «ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΚΟΜΙΚΣ», με ένα προϊόν για μικρά και μεγάλα παιδιά!!!

Βάζοντας λοιπόν καύσιμα από την ΕΚΟ ο οδηγός αυτοκινήτου μπορεί να αποκτήσει ένα από τα συλλεκτικά τεύχη του περιοδικού ΚΟΜΙΞ, στην μοναδική τιμή του 1 ευρώ!

Το νέο πρόγραμμα θα προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής μέσα από μια μεγάλη γκάμα συλλεκτικών τευχών ΚΟΜΙΞ, που, όπως υπόσχεται η εταιρεία, θα κάνουν το καλοκαίρι μας αξέχαστο.

Πρόκειται για τις διασκεδαστικές ιστορίες των αγαπημένων μας ηρώων, που αποτελούν ένα ευχάριστο και χαλαρωτικό ανάγνωσμα για τους μικρούς μας φίλους, φέρνουν ζεστές αναμνήσεις στους γονείς που μεγάλωσαν μ’ αυτές τις ιστορίες και έχουν γι’ αυτούς συλλεκτική αξία.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα