Επιχειρήσεις

Η Nestle υποβαθμίζει τις προβλέψεις για τις πωλήσεις του 2024

Η Nestle υποβάθμισε τις προοπτικές των πωλήσεών της για το έτος, λέγοντας ότι ο αντίκτυπος της τιμολόγησης είχε εξασθενήσει ταχύτερα από ό,τι αναμενόταν, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg.

Η Nestle αναμένει τώρα ότι οι πωλήσεις θα αυξηθούν τουλάχιστον κατά 3%, χαμηλότερα από το περίπου 4% που είχε στοχεύσει. Η μεγαλύτερη εταιρεία τροφίμων στον κόσμο αγωνίζεται να ανακτήσει μερίδιο αγοράς, αφού ο πληθωρισμός ώθησε τους αγοραστές σε φθηνότερες μάρκες.

Τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 2,1% το πρώτο εξάμηνο, έναντι 2,5% που ανέμεναν οι αναλυτές, όπως ανακοίνωσε σήμερα (25.7.2024) η ελβετική εταιρεία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Επιχειρήσεις
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Επιχειρήσεις: Περισσότερα άρθρα
Παπαστράτος στη ΔΕΘ – Συζήτηση για τα εναλλακτικά προϊόντα νικοτίνης: Μύθοι & Αλήθειες
Η Παπαστράτος και η μητρική της εταιρεία, Philip Morris International (PMI), έχουν επενδύσει πάνω από 14 δισ. δολάρια, τα τελευταία 15 χρόνια, στην επιστήμη και την καινοτομία, με στόχο την ανάπτυξη καλύτερων προϊόντων από το συμβατικό τσιγάρο
Ο Αντιπρόεδρος της Παπαστράτος, Ιάκωβος Καργαρώτος, η Επικεφαλής Επιστημονικών Υποθέσεων της εταιρείας, Σταυρούλα Νταηλάκη, η δημοσιογράφος, Μαριάννα Σκυλακάκη