Οικονομία

myDATA: Έξι νέες προσθήκες της ΑΑΔΕ αναβαθμίζουν το timologio για τις επιχειρήσεις

Με έξι νέες προσθήκες στο timologio του myDATA, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο την εφαρμογή, προσφέροντας νέες υπηρεσίες στις επιχειρήσεις και μειώνοντας το χρόνο έκδοσης των παραστατικών.

Συγκεκριμένα, οι προσθήκες της ΑΑΔΕ, που τίθενται σε λειτουργία από αύριο, Παρασκευή (25.2.2022), που θα διευκολύνουν τις επιχειρήσεις, είναι οι εξής:

  1. Αναγραφή επιπλέον τρόπων πληρωμής (Web Banking, POS / e-POS)
  2. Δυνατότητα επικαιροποίησης στοιχείων επιχείρησης μέσω myAADE λόγω αλλαγής των στοιχείων της στο μητρώο (προσθήκη σχετικού κουμπιού στη σελίδα «Ρυθμίσεις -> Επιχείρηση» )
  3. Υποστήριξη QR Code για έλεγχο παραστατικού: Προσθήκη QR Code στην εκτύπωση του παραστατικού με δυνατότητες: ανάγνωσης του μέσω QR Reader και clickable (κάνοντας click στο QR Code στο pdf της εκτύπωσης)
  4. Νέος κωδικός τελών, “Εισφορά δακοκτονίας” με αναγραφή ποσού (Α 1156/2021 – Τροποποίηση 1138/2020)
  5. Νέοι συνδυασμοί χαρακτηρισμών σε συμφωνία με την παραγωγική έκδοση 1.0.4 του myDATA (σχετική η ανάρτηση του αρχείου: https://www.aade.gr/sites/default/files/2022-01/syndiasm_charaktitistik_v1.0.4.xls)
  6. Προσθήκη Επιλογής, “Λοιπές Τρίτες Χώρες OC”, σε συμφωνία με την παραγωγική έκδοση 1.0.4 του myDATA.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας Ελλάδας – Ιταλίας για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Η συμφωνία υπεγράφη από τον υπουργό Ανάπτυξης, Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Ιταλό ομόλογό του, Adolfo Urso, για την ενίσχυση της συνεργασίας στη βιομηχανική πολιτική, τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και την καινοτομία
Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας Ελλάδας – Ιταλίας για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Άλμα στους βασικούς δείκτες στο άνοιγμα της Wall Street μετά τη συμφωνία Κίνας – ΗΠΑ για αναστολή δασμών
Οι δύο χώρες συμφώνησαν να αναστείλουν την εφαρμογή του μεγαλύτερου μέρους των τιμωρητικών δασμών και των άλλων μέτρων που έχουν επιβάλει η μία χώρα στην άλλη έως την Τετάρτη
The Wall Street entrance