Συμβαίνει τώρα:
Οικονομία

Οι Έλληνες έχουν γίνει “σεϊχηδες” προς τους Τούρκους

Ακούγοντας τις δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πως οι ελληνικές εξαγωγές προς την Τουρκία έχουν φτάσει τα 3.5 δισεκατομμύρια Ευρώ και οι τουρκικές είναι μόλις 1.5 δισεκατομμύρια Ευρώ, αρχίσαμε να ψάχνουμε περισσότερο το θέμα.

Ψάξαμε πως ως χώρα είχαμε πετύχει αυτό το «θαύμα». Καθώς σχεδόν με όλες τις χώρες του κόσμου έχουμε ελλειμματικό εμπορικό ισοζύγιο. Ανακαλύψαμε πως το 1/3 των εξαγωγών μας προς την Τουρκία είναι σε πετρελαιοειδή! Όχι δεν βρήκαμε πετρέλαια ούτε γίναμε σεΐχηδες απλά τα διυλιστήρια μας κάνουν καλές δουλειές με την Τουρκία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Τα βραβεία που χαράσσουν το μέλλον της ελληνικής νεανικής επιχειρηματικότητας
Για 16 συνεχόμενα χρόνια τα βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας Στέλιος Χατζηιωάννου δίνουν ώθηση σε νεανικές επιχειρήσεις να κυνηγήσουν τα όνειρα τους, προσφέροντας το μεγαλύτερο έπαθλο στην ιστορία τους
Stelios Philanthropic Foundation