Οικονομία

Τα METRO Cash & Carry ξεχώρισαν με τις καινοτόμες υπηρεσίες τους στη Ho.Re.Ca. 2023

Με ένα εντυπωσιακό περίπτερο, τα METRO Cash & Carry η Νο1 αλυσίδα χονδρικής πώλησης στην Ελλάδα εδώ και σχεδόν 50 χρόνια, έδωσαν δυναμικό «παρών» στην Έκθεση Ho.Re.Ca.

Η φετινή συμμετοχή αποτελεί την 3η συνεχόμενη για την αλυσίδα, σε μία τόσο σημαντική διοργάνωση, η οποία αποδεικνύει έμπρακτα ότι η στήριξη των επαγγελματιών της εστίασης όπως εστιατόρια, ταχεία εστίαση, καφετέριες και φυσικά τα ξενοδοχεία, αποτελεί στρατηγική της προτεραιότητα.

Στο περίπτερο της αλυσίδας, οι επισκέπτες της Έκθεσης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον ONE STOPSHOP προορισμό για κάθε επαγγελματία. Επιπλέον, ενημερώθηκαν για όλες τις καινοτόμες υπηρεσίες της αλυσίδας, συνομίλησαν για τις εξατομικευμένες λύσεις με τους Συμβούλους Πωλήσεων, το εξειδικευμένο κωδικολόγιο που αριθμεί 15.000 κωδικούς, καθώς και το βραβευμένο e-shop, αποκλειστικά για επαγγελματίες, το οποίο είναι το μοναδικό που προσφέρει υπηρεσία διανομής σε όλη την Ελλάδα, διαθέτοντας στόλο 112 οχημάτων καλύπτοντας 1.500 παραγγελίες καθημερινά!

METRO HORECA

Η επισκεψιμότητα στο περίπτερο των METRO Cash & Carry ήταν ιδιαίτερα αυξημένη κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, ενώ οι επαφές με τους επαγγελματίες υπερδιπλασιάστηκαν σε σχέση με πέρυσι, αποδεικνύοντας το μεγάλο ενδιαφέρον τους για την αλυσίδα και τις υπηρεσίες της συνολικά.

Η Έκθεση Ho.Re.Ca. πραγματοποιήθηκε από τις 10 έως τις 13 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Η Εγνατία Οδός περνάει στην κοινοπραξία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis Projects για τα επόμενα 35 χρόνια
Η παραχωρησιούχος εταιρεία NEA ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ, θα αναλάβει το δικαίωμα χρήσης και εκμετάλλευσης της Εγνατίας Οδού και των τριών κάθετων οδικών αξόνων, συνολικού μήκους άνω των 1.000 χλμ., για τα επόμενα 35 έτη
Η Εγνατία Οδός περνάει στην κοινοπραξία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis Projects για τα επόμενα 35 χρόνια
ΑΑΔΕ: Υποχρεώσεις εισοδήματος – Πρόστιμο 2.500 ευρώ σε όποιο ευθυνόμενο πρόσωπο δεν εγγραφεί έγκαιρα
Για το έτος 2025, οι υπόχρεοι φορείς πρέπει να προχωρήσουν σε αρχική εγγραφή ή επικαιροποίηση στοιχείων για τα αρχεία εισοδήματος, με την προθεσμία να ξεκινά την Πέμπτη 1/01/2026 και να λήγει την Πέμπτη 15/01/2026
Φωτογραφία: iStock
Χειμερινές εκπτώσεις 2026: Πότε ξεκινούν και τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές
Οι καταναλωτές καλούνται να κάνουν «έξυπνες» αγορές: να συγκρίνουν τιμές σε φυσικά καταστήματα και ηλεκτρονικές πλατφόρμες και, όπου είναι δυνατόν, να έχουν σημειώσει τις τιμές πριν την έναρξη των προσφορών
iStock