Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τα κροκοδείλια δάκρυα… ήρθαν αργά!

Τα κροκοδείλια δάκρυα… ήρθαν αργά!

Διαβάζω τα μηνύματα λύπης για τον Βαγγέλη και σκέπτομαι πόσοι από αυτούς τους “στεναχωρημένους” έχουν κοροϊδέψει, χλευάσει και περιθωριοποιήσει κάποιον που δεν ήταν πλασμένος «κατ’ εικόνα και κατ’ ομοίωσή τους», που δεν ήταν κατά το δοκούν της κοινωνίας, που δεν ακολουθούν το status quo!

Ο Βαγγέλης φαίνεται ότι αποφάσισε να «βάλει τέλος στη ζωή του» αλλά αρκετοί ήταν αυτοί που τραυμάτισαν την ψυχή του και κάποιοι που όπλισαν το χέρι του. Ίσως αυτοί δεν βρεθούν ποτέ, δεν κατηγορηθούν ποτέ, δεν χάσουν τον ύπνο τους ποτέ. Βαγγέλης ήταν… και πέρασε!

Και δυστυχώς πέρασε μπροστά τους, τους ενόχλησε που ήθελε να ζήσει τη ζωή του έτσι όπως ήθελε αυτός. Το ερώτημα είναι πόσοι ακόμα «Βαγγέληδες» υπάρχουν που δεν μπορούν να δεχτούν την πίεση και την καθημερινή «δολοφονία» της ψυχής τους από αυτούς που βρίσκονται στο διάβα τους…! Κι αν αυτοί είναι οι ένοχοι, συνένοχοι είναι και όσοι απέναντι σε αυτούς τους δολοφόνους δεν σηκώνουν, δεν σηκώνουμε το ανάστημά μας, αλλά αφήνουμε έρμαιο ανθρώπους στα χέρια τους.

Το μαχαίρι δεν το έστρεψε ο Βαγγέλης ή κάποιοι, αλλά όλοι μας. Ο Βαγγέλης έφυγε νωρίς, πριν ζήσει κι άλλο την αγριότητα των ανθρώπων. Και τα κροκοδείλια δάκρυα όλων μας ήρθαν πολύ αργά. Εκτός κι αν αποφασίσουμε να μην είμαστε συνένοχοι και να μην παραμένουμε θεατές…!

Γιατί το «έργο» παίζεται δυστυχώς καθημερινά με άλλους πρωταγωνιστές, άλλους θύτες και πολλά θύματα…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε