Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το… στοίχημα του «σεφ»

Το… στοίχημα του «σεφ»

Με αρκετό καιρό καθυστέρηση, λίγο πριν τελειώσει ο Νοέμβρης, το MEGA ξεκινά τις καινούργιες ελληνικές σειρές στο prime time, οι οποίες λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών θα είναι μόνο δύο, στο πρώτο μισό της σεζόν, δηλαδή έως τον Ιανουάριο.

Από εκεί και πέρα… ίδωμεν…! Μία από τις δύο καινούργιες σειρές που θα ξεκινήσουν τώρα λοιπόν από το κανάλι της Μεσογείων είναι και η «Μάλιστα, σεφ» που είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Τρίτη, 24 Νοεμβρίου, στις 10 το βράδυ.

Ιδιαίτερα… δύσκολη ώρα καθώς απέναντί της, στον ΑΝΤ1, έχουν ήδη ξεκινήσει να προβάλλονται οι «Συμμαθητές» σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις. Ωστόσο τα στελέχη του MEGA ευελπιστούν ότι η σειρά τους θα σταθεί δυνατά στη μάχη της τηλεθέασης και ο «σεφ» τους θα καταφέρει να… ψήσει τους τηλεθεατές να τον παρακολουθήσουν. Βέβαια όλα θα κριθούν από τις πτήσεις του στους πίνακες τηλεθέασης γιατί αν σημειώσει χαμηλές τηλεθεάσεις τότε ο «σεφ» θα μετακινηθεί σε άλλη μέρα. Φέτος που το κανάλι της Μεσογείων δεν μπορεί να βγάλει στον αέρα παρά μόνο δύο σειρές στο prime time, τον «Σεφ» και τη «Χειρότερη βδομάδα της ζωής μου», πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί στον προγραμματισμό τους βάσει του ανταγωνισμού. Έτσι τα στελέχη του σταθμού παίζουν… κορώνα γράμματα με τον προγραμματισμό τους προσπαθώντας να κερδίσουν το στοίχημα…!

Ίσως λοιπόν δεν είναι τυχαίο που το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Μάλιστα, σεφ» έχει τίτλο «Ο καινούριος μάγειρας κι ένα στοίχημα» και σύμφωνα με το σενάριο της Βίκυς Αλεξοπούλου στο γαλλικό εστιατόριο «Chez Philippe» η μέρα του σεφ Βασίλη Κόκκορη (Ιεροκλής Μιχαηλίδης)  έχει ξεκινήσει στραβά. Έχει χάσει ένα στοίχημα, έχει κακοκοιμηθεί, έχει νεύρα, τσακώνεται με τη μάνατζερ Κίκα (Άννα Μενενάκου) που τον πιέζει να ανανεώσει το μενού, ενώ ο ιδιοκτήτης Φίλιππος (Κώστας Αποστολάκης) του αναθέτει να εντυπωσιάσει με τις μαγειρικές του ικανότητες τον ιδιοκτήτη του ανταγωνιστικού εστιατορίου που πρόκειται να ανοίξει δίπλα τους. Αυτά όμως δεν είναι τίποτα, μπροστά στην ξαφνική εμφάνιση του νεαρού πεισματάρη μάγειρα Μάνθου (Προμηθέας Αλειφερόπουλος) που έχει όνειρο να δουλέψει στο «Chez Philippe». Ο Βασίλης τον θεωρεί άχρηστο, οι άλλοι μάγειροι του βάζουν τρικλοποδιές και η Κίκα θέλει να τον ξεφορτωθεί, καθώς το προηγούμενο βράδυ είχε μαζί του μια άδοξη ερωτική περιπέτεια. Οι αντιρρήσεις όλων θα οδηγήσουν σε μια παρεξήγηση προς όφελος του Μάνθου, που θα καταφέρει να προσληφθεί δοκιμαστικά. Και τότε οι περιπέτειες αρχίζουν! Το πρώτο του «κατόρθωμα» είναι να στείλει στο νοσοκομείο τον επίσημο καλεσμένο και να φέρει σε σύγκρουση τον Βασίλη με την Έλενα (Κλέλια Ρένεση), τη γοητευτική σεφ του διπλανού ανταγωνιστικού εστιατορίου. Και κάπως έτσι ξεκινάει ο χαμός…!

Τη σειρά «Μάλιστα, σεφ» σκηνοθετεί ο Σπύρος Ρασιδάκης και παίζουν ακόμα οι: Αναστάσης Κολοβός (Φώτης), Αλέξανδρος Τρανουλίδης (Τρύφωνας), Ευάγγελος Πετρόπουλος (Σάββας), Αντώνης Τακτικός (Λουί), Σοφία Αλεξανιάν (Ιβάνκα), Κατερίνα Δημητρόγλου (Σίσσυ) Πηνελόπη Σεργουνιώτη (Νάντια), Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Κωστής), Αθηνά Βαλκώνη (Αθηνά), Θανάσης Κουρλαμπάς (Νικήτας). Την Τρίτη 24 Νοεμβρίου λοιπόν ο «σεφ» έρχεται στο τηλεοπτικό τοπίο και θα πρέπει να κερδίσει το στοίχημα με τους τηλεθεατές για να μην αρχίσουν να… καίγονται στο κανάλι της Μεσογείων…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε