Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο μικρός «ήρωας» από το TikTok που δώρισε 50.000 κονσέρβες καλαμπόκι!

καλαμπόκι

To αγαπημένο και γνωστό σε πολλούς “Corn Kid”, δώρισε το αγαπημένο του φαγητό για την Ημέρα των Ευχαριστιών! Ο 7χρονος Tariq απέκτησε το παρατσούκλι “Corn Kid”, αφού ένα βίντεό του στο TikTok στο οποίο δείχνει την απέραντη αγάπη του για το καλαμπόκι, έγινε viral τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε.

Τώρα, συνεργάζεται με την εταιρεία κατεψυγμένων και κονσερβοποιημένων λαχανικών, Green Giant, ελπίζοντας να κάνουν το καλαμπόκι το «αστέρι» του μενού της, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου που κοινοποίησε η εταιρεία.

Οι δηλώσεις του Tariq

«Τι είναι η Ημέρα των Ευχαριστιών χωρίς καλαμπόκι;» είπε χαρακτηριστικά ο Tariq. «Η Ημέρα των Ευχαριστιών είναι ουσιαστικά μια γιορτή για το καλαμπόκι. Θέλω να πω, ότι κάθε μέρα μπορεί να είναι αργία αν καταφέρεις να φας καλαμπόκι κάποια στιγμή – αλλά η συγκεκριμένη, είναι η μία μέρα που μένουμε σπίτι με την οικογένεια, παρακολουθούμε μια μεγάλη παρέλαση και μετά τρώμε καλαμπόκι. Πολύ, πολύ καλαμπόκι. Είναι η αγαπημένη μου μέρα του χρόνου!».

Η δωρεά

Για να γιορτάσει τη συνεργασία της με τον Tariq, το brand κυκλοφόρησε συνταγές για τα δημοφιλή πιάτα “Corn Kid’s Corniest Mac ‘n’ Cheese” και “Corn Kid’s Corn Casserole”. Μαζί με την παρασκευή μοναδικών πιάτων με καλαμπόκι, οι Green Giant και Tariq ολοκλήρωσαν τη συνεργασία τους, δωρίζοντας κονσερβοποιημένα καλαμπόκια στο City Harvest, χαρίζοντας ευτυχία και χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους!

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, δώρησαν 40.000 κονσέρβες λαχανικών και 50.000 κονσέρβες καλαμποκιού για περισσότερους από 270.000 συμμετέχοντες, ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Green Giant.

Οι δηλώσεις της Green Giant

«Το Corn Kid έχει μια ξεχωριστή καρδιά και είμαστε ενθουσιασμένοι που τον βοηθήσαμε να μοιραστεί την αγάπη του για το καλαμπόκι με την κοινότητα την Ημέρα των Ευχαριστιών, μέσω μιας τεράστιας δωρεάς», δήλωσε η Green Giant.

Πηγή: people.com

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις