Πολιτική

25η Μαρτίου – Κώστας Μπακογιάννης: Πάντα επίκαιρη η διεκδίκηση της ελευθερίας

Με μια φωτογραφία του μικρού γιου, Δημοσθένη στο μνημείο του Μάρκου Μπότσαρη στο Καρπενήσι, έστειλε το μήνυμά του για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου ο Κώστας Μπακογιάννης.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων έβγαλε φωτογραφία τον μικρό του γιο Δημοσθένη στο μνημείο του Μάρκου Μπότσαρη και της μάχης του Κεφαλόβρυσου στο Καρπενήσι. Ο Κώστας Μπακογιάννης την ανέβασε στο Facebook και τη συνόδευσε με το μήνυμά του για την 25η Μαρτίου.

Με τον μικρό Δήμο στο μνημείο, να δείχνει την ελληνική σημαία που κυματίζει, ο Κώστας Μπακογιάννης έγραψε: «Η ελευθερία είναι σαν τη ζέστη, δεν τη βλέπεις, την αισθάνεσαι. Η διεκδίκηση της ελευθερίας είναι πάντα επίκαιρη. Δεν έχει την ίδια έννοια που είχε τότε. Σήμερα διεκδικούμε την ελευθερία να είμαστε ασφαλείς, την ελευθερία να ζούμε με αξιοπρέπεια και την ελευθερία να διαφωνούμε αλλά να μπορούμε να συνυπάρχουμε».

Δείτε την ανάρτηση

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τα έργα είναι εκείνα που τελικά μετρούν περισσότερο από τα λόγια, κλείνουμε εκκρεμότητες δεκαετιών
«Δρομολογούμε νέα, σύνθετα οδικά έργα σε πολλές περιοχές της χώρας, διευκολύνοντας τις μετακινήσεις, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των πολιτών και ενισχύοντας την τοπική και εθνική οικονομία»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην υπογραφή της σύμβασης για τον τριπλό κόμβο στον Σκαραμαγκά 22