Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Εκλογές 2014: “Καίγεται” ο Πειραιάς – Πανηγυρισμοί για τον θρίαμβο του Μώραλη (ΦΩΤΟ)

Εκλογές 2014: “Καίγεται” ο Πειραιάς – Πανηγυρισμοί για τον θρίαμβο του Μώραλη (ΦΩΤΟ)

Την ώρα που ο Βασίλης Μιχαλολιάκος παραδεχόταν την ήττα του στο δήμο Πειραιά, το λιμάνι… πήρε φωτιά για τον θρίαμβο του Γιάννη Μώραλη στις εκλογές.

Φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του Γιάννη Μώραλη, κρατώντας σημαίες με το λογότυπο του συνδυασμού – αλλά και ερυθρόλευκες σημαίες του Ολυμπιακού- οι υποστηρικτές του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» άρχισαν, ήδη, τους πανηγυρισμούς για τη διαγραφόμενη επικράτησή του στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Τις εκδηλώσεις θριάμβου, συνοδευόμενες καπνογόνα και κορναρίσματα, στο εκλογικό κέντρο του Γιάννη Μώραλη πυροδότησε η δήλωση του νυν δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου, με την οποία ουσιαστικά προανήγγειλε την ήττα του, με βάση την ενημέρωση που είχε από τη μέχρι στιγμής καταμέτρηση των ψήφων.

Οι συγκεντρωμένοι στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη, παρακολούθησαν από τις τηλεοπτικές οθόνες που έχουν τοποθετηθεί στο κέντρο τη δήλωση του Βασίλη Μιχαλολιάκου. Οι όποιες αμφιβολίες αναφορικά με την νίκη του Γιάννη Μώραλη, διαλύθηκαν μετά τη δημόσια οποθέτηση παραδοχής της ήττας του από τον κ.Μιχαλολιάκο.

Αρκετοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» και άνθρωποι του αθλητισμού, όπως ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού Αβραάμ Παπαδόπουλος, βρίσκονται ανάμεσα στον κόσμο που έχει συγκεντρωθεί, κοντά στην πλατεία Τερψιθέας, στον Πειραιά, εν αναμονή της κοινής άφιξης του Γιάννη Μώραλη και του ιδιοκτήτη και προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη.

Κλειστή είναι η Ηρώων Πολυτεχνείου μέχρι τη Δευτέρας Μεραρχίας.



ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκλογές 2014 – Παραδοχή Μιχαλολιάκου: Γεύομαι την πίκρα της ήττας

Αποτελέσματα εκλογών: Δήμος Πειραιά: Σαρωτική νίκη Μώραλη

Εκλογές 2014: Αποθέωση Μαρινάκη στο εκλογικό κέντρο του “Πειραιά Νικητή” (video)

Τελικό exit poll για τις Ευρωεκλογές: Παραμένει μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά χάνουν και οι δύο ποσοστά – Πιο υψηλά ποσοστά για ΕΛΙΑ και come back από ΛΑΟΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε