Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Eurovision 2023 – Νίκος Κοτζιάς: «Γλέντι» στο Twitter με την ανάρτησή του για το 4 της Ελλάδας στην Κύπρο

Eurovision 2023 – Νίκος Κοτζιάς: «Γλέντι» στο Twitter με την ανάρτησή του για το 4 της Ελλάδας στην Κύπρο

Ένα σχόλιο του Νίκου Κοτζιά στο Twitter για την Eurovision αρκούσε για να προκαλέσει… πανηγύρι στα σχόλια.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς θέλησε να σχολιάσει τους 4 βαθμούς που έδωσε η ελληνική επιτροπή στο τραγούδι της Κύπρου της Eurovision. Υποστήριξε πως αυτό έγινε στο πλαίσιο κάποιας προσπάθειας αποξένωσης της Ελλάδας από την Κύπρο.

«Το τεσσάρι στην Κύπρο στην eurovision δεν είναι το πρόβλημα, αλλά το αποτέλεσμα, ένα ακόμα δείγμα, της προσπάθειας που κάνουν πολλές πλευρές του κυρίαρχου συστήματος να αποξενωθεί η ελληνική κοινωνία απο την Μεγαλόνησο και το Κυπριακό, ώστε να προωθηθούν τα απορριπτέα σχέδια τους».

 

Οι χρήστες του twitter άρχισαν το «γλέντι», λέγοντας κιόλας πως αυτή είναι ανάρτηση που θα έκανε… λογαριασμός – παρωδία.

Δείτε μερικά tweets

Ο Νίκος Κοτζιάς επανήλθε με δεύτερη ανάρτησή του κατηγορώντας όσους κοροϊδεψαν την προηγούμενη, λέγοντας πως απλά επιβεβαίωσαν τα όσα είπε.

«Κάνω ένα σχόλιο για την αυξανόμενη αποξένωση της επίσημης Ελλάδας απο την Κύπρο με αφορμή το “4” και τα τρολ δεν έχουν τι να πουν επί της ουσίας, το σοβαρό πρόβλημα, διότι δεν έχουν καμιά ενσυναίσθηση για την Κύπρο»

Με τα χαζά τους σχόλια επιβεβαιωνουν αυτό το ανησυχητικό γεγονός Όπως αναμενόταν, και αυτη η ανάρτηση έτυχε… ευρείας αποδοχής, με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις