Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Η παρηγοριά του Σαμαρά – Τι είπε στους υπουργούς που έμειναν εκτός

Η παρηγοριά του Σαμαρά – Τι είπε στους υπουργούς που έμειναν εκτός

Εννέα υπουργοί έλαβαν το…. πικρό τηλεφώνημα από τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, για να μάθουν από τον ίδιο πως μετά τον ανασχηματισμό δε θα βρίσκονται στην κυβέρνηση. Όλοι, άκουσαν τα ίδια λόγια παρηγοριάς.

«Το ταξίδι δεν τελειώνει εδώ. Σε ευχαριστώ για τη δουλειά που έκανες για την κυβέρνηση. Δεν έχω τίποτε να σου προσάψω. Όπως ξέρεις, οι ανασχηματισμοί δεν είναι εύκολη υπόθεση…», ήταν τα λόγια παρηγοριάς που χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό στα Νέα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε να κάνει ο ίδιος τα τηλεφωνήματα στους υπουργούς που άφησε εκτός υπουργικού συμβουλίου, θεωρώντας ζήτησε πολιτικής ηθικής να τους ενημερώσει προσωπικά.

Τα τηλεφωνήματα έγιναν περίπου στις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας, δυο ώρες πριν η νέα κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, ανακοινώσει τα ονόματα της νέας κυβέρνησης.

Όπως γράφει ο Μικροπολιτικός, οι αντιδράσεις όσων ενημερώθηκαν ότι έμειναν εκτός κυβέρνησης ήταν γενικά ήπιες, καθώς δεδομένης της… προαναγγελίας του ανασχηματισμού, κανείς δεν ένιωθε πια… ασφαλής στην καρέκλα του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι καυτές πατάτες στα χέρια του νέου τσάρου της Οικονομίας, Γκίκα Χαρδούβελη

Κυβέρνηση… μεγάλων στοιχημάτων – Εκπλήξεις και ανατροπές στον σαρωτικό ανασχηματισμό – Όλο το παρασκήνιο για την επιλογή του νέου υπ. Οικονομικών

Τι πιστεύει ο νέος υπουργός Οικονομικών για τα σκληρά μέτρα – Ποιός είναι ο νέος τσάρος

Αυτή είναι η νέα κυβέρνηση – Γκίκας Χαρδούβελης στο υπουργείο Οικονομικών – Βούλτεψη εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Ντινόπουλος στο Εσωτερικών

Το παρασκήνιο του ανασχηματισμού – Τι είπε ο Σαμαράς πίσω από τα κάγκελα στους δημοσιογράφους

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε