Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μητσοτάκης και ΝΔ συγχαίρουν τον Ραχόι για την εκλογική νίκη στην Ισπανία

Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ Αρχείου
Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ Αρχείου

Μέσω twitter έστειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης τα συγχαρητήριά του στον Μαριάνο Ραχόι για τη νίκη του Λαϊκού κόμματος στις εκλογές της Ισπανίας. Ανακοίνωση και από τη ΝΔ με… πυρά προς τον Δημήτρη Παπαδημούλη.

«Οι Ισπανοί έδωσαν τη δικιά τους απάντηση στον λαϊκισμό. Στους δύσκολους καιρούς, οι πολίτες αναζητούν σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Καλημέρα!» ήταν το tweet του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία χαρακτηρίζει την καθαρή νίκη του Μαριάνο Ραχόι «απάντηση στο λαϊκισμό», ενώ δεν παραλείπει να σχολιάσει και το εκλογικό αποτέλεσμα των Podemos, του «αδερφού» κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ. «Η καθαρή ήττα των Podemos δείχνει ότι οι πολίτες της Ευρώπης γυρίζουν την πλάτη σε όλους όσοι πολιτεύονται με ψεύτικες υποσχέσεις».

Από την ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ δεν λείπει και η… ειρωνεία για τον Δημήτρη Παπαδημούλη, που μετά τα exit poll βιάστηκε να συγχαρεί τους Podemos, καθώς τους έδιναν τη δεύτερη θέση. «Και κάτι τελευταίο: αναρωτιόμαστε που βρίσκεται αλήθεια σήμερα ο κ. Παπαδημούλης ο οποίος έσπευσε να πανηγυρίσει για την δήθεν επιτυχία των Podemos. Λίγη περισσότερη σοβαρότητα δεν θα έβλαπτε», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε