Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Νέα σφοδρή επίθεση Τατσόπουλου σε Μουλόπουλο

Νέα σφοδρή επίθεση Τατσόπουλου σε Μουλόπουλο

Δριμεία επίθεση εναντίον του Προέδρου του ΔΣ της εφημερίδας Αυγή και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Μουλόπουλου εξαπέλυσε ο Πέτρος Τατσόπουλος μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος συνεχίζοντας έτσι την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ τους.

Ο κ. Τατσόπουλος, είπε σύμφωνα με πληροφορίες ότι αυτό που κάποιοι προπαθούν να επιβάλλουν στον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια Ζαχαριαδική τακτική, δηλαδή, να στοχοποιούν και να χαρακτηρίζουν αργυρώνητους όποιους δεν είναι στην ομάδα τους.

Ζήτησε μάλιστα εξηγήσεις για τον κ. Μουλόπουλο αναρωτώμενος πως είναι δυνατόν να ξεπλένεται με την συμμετοχή του στον ΣΥΡΙΖΑ, όταν επι δεκαετίες, υπήρξε διευθυντικό στέλεχος του ΔΟΛ ο οποίος μάλιστα συμμετείχε ως πολιτικός συντάκτης και αρχισυντάκτης σε όλες τις βραδινές συσκέψεις της εφημερίδας.

Ο κ. Τατσόπουλος είπε επίσης ότι αυτά που λέω εγώ και κάποιοι τα χαρακτηρίζουν αιρετικά τα πιστεύουν και άλλοι μέσα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Είπε επίσης, ότι δεν είναι ούτε γελωτοποιός, ούτε βιζιτού.

“Δεν είμαι γελωτοποιός, ούτε βιζιτού, για κάποιους έγινα ξαφνικά ο εντεταλμένος της ΧΑ”, τόνισε και πρόσθεσε “δεν αξίζει η Αριστερά να έχει τέτοια μικροψυχία. Έχουμε πόλεμο με τους αντιπάλους μας και δεν χρειάζεται να σπιλώνουμε οποιονδήποτε”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καρύδης για ΣΥΡΙΖΑ: Έχουν χάσει κάθε ηθικό έρεισμα – Θα πάρουν την απάντηση από το ΠΑΣΟΚ

Τσίπρας: Δεν τίθεται θέμα διαγραφής Τατσόπουλου – Δείξτε αλληλεγγύη μεταξύ σας!

Κεκλεισμένων των θυρών η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ!

Μουλόπουλος: Πέτρο τέρμα οι μαλακίες – Τατσόπουλος: Βασίλη too little too late

‘Σεξιστής και ομοφοβικός ο Μουλόπουλος γιατί αποκάλεσε βιζιτού τον Τατσόπουλο”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε