Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Τσίπρας: Δεν τίθεται θέμα διαγραφής Τατσόπουλου – Δείξτε αλληλεγγύη μεταξύ σας!

Τσίπρας: Δεν τίθεται θέμα διαγραφής Τατσόπουλου – Δείξτε αλληλεγγύη μεταξύ σας!

Ενωτικός και με χαμηλούς τόνους εμφανίστηκε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν τίθεται θέμα διαγραφής του Πέτρου Τατσόπουλου στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που είναι σε εξέλιξη.

Η συνεδρίαση γίνεται κεκλεισμένων των θυρών και το όνομα Τατσόπουλος είναι το κυρίαρχο.

Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε μεγαλύτερη συλλογικότητα και αλληλεγγύη στις τάξεις της κοινοβουλευτικής ομάδας και εξέφρασε τη διαφωνία του με όσα ακραία έχουν γραφτεί στα social media κατά του Πέτρου Τατσόπουλου. Να σημειωθεί ότι δεν προβλέπεται και απο το καταστατικό διαγραφή του βουλευτή.

“Πρέπει να υπάρχει ελευθερία του λόγου”, είπε επίσης ο Αλέξης Τσίπρας.

Εκτίμησε επίσης ότι ήταν θετική η πρόταση μομφής για τον ΣΥΡΙΖΑ και και αναφερόμενος στα περί αποστασίας είπε “Δεν υπάρχει πιο σταλινικό μπλοκ από το σημερινό μνημονιακό έτσι όπως εκφράζεται κατά κύριο λόγο από τα δελτία του Mega και τα ΝΕΑ”.

Ο ίδιος ο Πέτρος Τατσόπουλος είπε ότι δεν είναι ούτε γελωτοποιός, ούτε βιζιτού απαντώντας στον Πρόεδρο της Αυγής και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Μουλόπουλο που χρησιμοποίησε αυτούς τους χαρακτηρισμούς.
“Δεν είμαι γελωτοποιός, ούτε βιζιτού, για κάποιους έγινα ξαφνικά ο εντεταλμένος της ΧΑ”, τόνισε και πρόσθεσε “δεν αξίζει η Αριστερά να έχει τέτοια μικροψυχία. Έχουμε πόλεμο με τους αντιπάλους μας και δεν χρειάζεται να σπιλώνουμε οποιονδήποτε”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κεκλεισμένων των θυρών η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ!

Μουλόπουλος: Πέτρο τέρμα οι μαλακίες – Τατσόπουλος: Βασίλη too little too late

”Σεξιστής και ομοφοβικός ο Μουλόπουλος γιατί αποκάλεσε βιζιτού τον Τατσόπουλο”

Βούτσης: Ο Τατσόπουλος μας δημιουργεί πρόβλημα με τις απόψεις του

Μουλόπουλος: Γελωτοποιός και βιζιτού ο Τατσόπουλος

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε