Πολιτική

O Άδωνις Γεωργιάδης φίλησε διαδηλώτρια του ΠΑΜΕ στο Καρπενήσι όταν του είπε «είσαι πιο όμορφος από κοντά»

Απίστευτο περιστατικό έγινε νωρίτερα σήμερα (01.11.2024) στο Καρπενήσι, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Άδωνι Γεωργιάδη στο Γενικό Νοσοκομείο της περιοχής με σκοπό να κουβεντιάσει με το ιατρικό προσωπικό τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Έξω από το νοσοκομείο του Καρπενησίου είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου για να διαμαρτυρηθούν, με μία διαδηλώτρια του ΠΑΜΕ να αφήνει έκπληκτο τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Σε ανάρτηση που έκανε στο Twitter, ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε πως τη στιγμή που οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα, μία γυναίκα του είπε «Eίστε πιο όμορφος από κοντά».

Τότε ο υπουργός Υγείας της απάντησε «αυτό αξίζει ένα φιλί» και την φίλησε.

Δείτε το στιγμιότυπο:

«Η πιο ανθρώπινη στιγμή της σημερινής διαμαρτυρίας της “συμμορίας της μιζέριας” στο Νοσοκομείο Καρπενησίου ήταν αυτή. Έχουν μαζευτεί εκεί του ΠΑΜΕ και με βρίζουν (ως συνήθως) εγώ είμαι ψύχραιμος (όχι ως συνήθως) και τότε μία διαδηλώτρια που κρατάει το πανό μου λέει:

«Ααα είστε τελικά πολύ πιο όμορφος από κοντά..» της απαντώ: «αυτό το σχόλιο αξίζει ένα φιλί» και σκύβω και την φιλάω εκείνη πίσω από το πανό εγώ μπροστά… της φώναξαν λίγο οι “σύντροφοι” της για τον καλό λόγο που μου είπε αλλά εγώ παρά ταύτα την ευχαριστώ! Οκ μπορούμε να τσακωνόμαστε αλλά δεν είμαστε και εχθροί πια έλεος», έγραψε στην ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι στις εκλογές για τη νέα Κεντρική Επιτροπή – Ποιοι εκλέχθηκαν
Θεαματική είναι η πρωτιά του Συντονιστή της Ομάδας Προγράμματος, Λευτέρη Καρχιμάκη αλλά και ο τερματισμός του πρώην εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Θανάση Γλαβίνα στη δεύτερη θέση
Το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
Πρωτοφανής επίθεση Κωνσταντοπούλου σε Σεβαστίδη: «Είστε ψευδολόγος, υβριστής και συκοφάντης»
«Η επιλογή σας να στοχοποιείτε τους συνηγόρους των οικογενειών θυμάτων και εμένα προσωπικά ως συνήγορο που ενοχλεί, δεν είναι δικαστική, αλλά βαθιά καθεστωτική και βρόμικη», αναφέρει η Κωνσταντοπούλου
Ζωή Κωνσταντοπούλου 23
Πρωτιά για τον «προεδρικό» Λευτέρη Καρχιμάκη - Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων για τη νέα Κεντρική Επιτροπή στο ΠΑΣΟΚ
Η προεδρική πλευρά εξασφαλίζει ως φαίνεται εκ νέου τη μερίδα του λέοντος στην Κεντρική Επιτροπή, εκλέγοντας γύρω στα 160 μέλη και ποσοστό γύρω στο 60%
Τρίτη ημέρα εργασιών του 4ου τακτικού Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου του taekwondo στο Παλαιό Φάληρο, Κυριακή 29 Μαρτίου 2026. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)