Πολιτική

Oικονόμου για συνέντευξη Τσίπρα: Επενδύει στις κρίσεις λαϊκίζοντας και λέγοντας ψέματα και ανακρίβειες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τη συνέντευξη του προέδρου του Αλέξη Τσίπρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι «ο κ. Τσίπρας, όπως έχει κάνει σε όλη την πολιτική του πορεία, επενδύει στις κρίσεις λαϊκίζοντας και λέγοντας ψέματα και ανακρίβειες».

Παράλληλα επισημαίνει: «Αντιλαμβανόμαστε την αμηχανία του ενόψει των μέτρων για την αντιμετώπιση της ακρίβειας στην ενέργεια, που θα ανακοινωθούν οσονούπω από την κυβέρνηση. Εύκολα μπορούμε να μαντέψουμε και την αντίδρασή του: ό,τι κι αν ανακοινωθεί θα υποσχεθεί πως εκείνος θα έκανε πολύ περισσότερα.

Κάθε φορά που η κυβέρνηση δημιουργεί νέες δυνατότητες και προσφέρει ουσιαστικές λύσεις, ο κ. Τσίπρας χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του. Η πολιτική του ασκείται πια εν κενώ, σε όλα τα μεγάλα θέματα, και είναι μακριά από την πραγματικότητα, εγχώρια και διεθνή», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Οικονόμου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης προς Βρυξέλλες: Καμία χώρα δεν είναι ένα απομονωμένο γαλατικό χωριό προστατευμένο από αυτή την καταιγίδα
«Οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης θα είναι διαρκείς και θα εξαντλήσουμε τα δημοσιονομικά περιθώρια αλλά δεν θα υποκύψουμε σε ανεύθυνες εκκλήσεις να τα υπερβούμε»
Μητσοτάκης
77
Κυριάκος Μητσοτάκης στους αγρότες της Λάρισας για το αφορολόγητο πετρέλαιο: Στόχος είναι να ξεκινήσει από 1ης Νοεμβρίου στην αντλία
«Ο διάλογος είναι διαρκής και ξεκινά νωρίς, έχουμε μια διεθνή κρίση που δεν ξέρουμε πόσο θα διαρκέσει» είπε ο πρωθυπουργός στη συνάντηση με τους εκπροσώπους των αγροτών
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντησή του με τους αγρότες
Παύλος Μαρινάκης για Κίμπερλι Γκιλφόιλ: «Είναι απόφαση των ΗΠΑ, δεν έχουμε καμία σχέση – Λάθος η τακτική της αντιπολίτευσης»
Ο Παύλος Μαρινάκης επίσης επανέλαβε τη σημαντική αύξηση του επιδόματος θέρμανσης, με το ανώτατο ποσό να φτάνει έως τα 1.040 ευρώ και, σε περιοχές με αυξημένες ενεργειακές ανάγκες, έως τα 1.560 ευρώ
Παύλος Μαρινάκης