Παρασκευή, 3 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ποιες χειροπέδες; Σαν… κύριοι μπήκαν στη Βουλή οι Γερμενής και Μπούκουρας

Ποιες χειροπέδες; Σαν… κύριοι μπήκαν στη Βουλή οι Γερμενής και Μπούκουρας

Αδιάψευστος μάρτυρας πως ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής δεν είπε την αλήθεια, όταν υποστήριξε ότι τον έβαλαν με χειροπέδες στη Βουλή, μια φωτογραφία που τον δείχνει να μπαίνει σαν… κύριος στο Κοινοβούλιο. Χωρίς χειροπέδες μεταφέρθηκε και ο Στάθης Μπούκουρας.

«Σήμερα θα γραφτεί ιστορία, καθώς για πρώτη φορά ήρθε βουλευτής με χειροπέδες από τον Κορυδαλλό», είπε ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατά την ομιλία του, στη συζήτηση για την άρση της ασυλίας του.

Τη στιγμή εκείνη, παρενέβη ο προεδρεύων Χρ. Μαρκογιαννάκης, ο οποίος του είπε ότι κατά την ενημέρωσή του ουδέποτε μπήκαν χειροπέδες στους βουλευτές κατά την μεταφορά τους στο κοινοβούλιο. Όμως, ο κ. Γερμενής επέμεινε, λέγοντας ότι οι χειροπέδες βγήκαν αφού είχαν μπει στην αίθουσα.

Μια φωτογραφία όμως, αποδεικνύει πως τα πράγματα δεν είναι όπως τα είπε ο Γ. Γερμενής. Τον δείχνει να βγαίνει από το γκαράζ στο προαύλιο της Βουλής χωρίς χειροπέδες στα χέρια και να κατευθύνεται στην Ολομέλεια…

Χωρίς χειροπέδες στα χέρια μπήκε στη Βουλή και ο έτερος βουλευτής που έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, Στάθης Μπούκουρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κούνησε… 30ευρω η Ζαρούλια στον Χ. Αλεξόπουλο

Ξέσπασμα χωρίς προηγούμενο από τον Στάθη Μπούκουρα – ΄Εκλαιγε γοερά – «Τα παιδιά μου με ρωτούν: Πατέρα γιατί είσαι στην φυλακή;»

Άρση ασυλίας για Μπούκουρα, Γερμενή, Αλεξόπουλο και Μίχο

Ο φούρναρης από την Κόρινθο που θαυμάζει τον Α. Παπανδρέου ήταν αυτός που ξέσπασε σε λυγμούς στη Βουλή

Ποιούς “άγγιξαν” τα δάκρυα Μπούκουρα και ψήφισαν όχι στην άρση ασυλίας του!

Αυτοί που παρηγόρησαν τον Στάθη Μπούκουρα (ΦΩΤΟ)

Κασιδιάρης: Ήρθα να οργανώσω την απόδραση…

Το φιλί της Ζαρούλια στον Γερμενή – VIDEO

Καρέ καρέ η είσοδος Μπούκουρα από την είσοδο επισκεπτών της Βουλής (ΦΩΤΟ)

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε