Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

“Βαριά χαρτιά” ρίχνουν τα κόμματα – Ανατροπές στις λίστες των υποψηφίων φέρνει ο σταυρός

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

– Στελέχη πρώτης γραμμής ρίχνουν στη μάχη των ευρωεκλογών ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ
– Παζάρια μέχρι την τελευταία στιγμή από γνωστά κομματικά στελέχη για τις ευρωεκλογές
– Ποιοι υπουργοί θα αφήσουν τα χαρτοφυλάκια για την Ευρωβουλή

Στελέχη πρώτης γραμμής από την κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας αναμένεται να διεκδικήσουν την ψήφο του ελληνικού λαού στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Η επιλογή της κυβέρνησης να υπάρξει σταυρός προτίμησης για πρώτη φορά από την είσοδο της χώρας στην Ένωση άλλαξε τα δεδομένα.

Κάπως έτσι, ειδικά σε ότι αφορά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι πέφτουν “βαριά χαρτιά” για να ενισχύσουν τα κόμματα στη μάχη συσπειρώνοντας όσο γίνεται περισσότερο τη βάση. Στο ίδιο τέμπο φαίνεται να κινείται και η ΔΗΜΑΡ που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα “κατεβάσει” στελέχη πρώτης γραμμής.

Έτσι τις τελευταίες ημέρες ακούγονται όλο και περισσότερο ονόματα όπως της Ντόρας Μπακογιάννη και του Μ. Κεφαλογιάννη από τη Νέα Δημοκρατία που μαζί με τους Μ. Γιαννάκου, Ρ. Κράτσα και Γ. Κουμουτάκο θεωρείται βέβαιο ότι θα βρεθούν στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Από το ΠΑΣΟΚ τα ονόματα που ακούγονται είναι εκείνα της Φώφης Γεννηματά, αλλά και της Συλβάνας Ράπτη και της Άννυς Ποδηματά, ενώ σε συνδυασμό με τα ονόματα που ακούγονται από τους “58” στην προτινόμενη λίστα “παίζουν” ονόματα όπως της Α. Δρέτα, του Π. Καψή της Κ. Μπατζελή και του Γ. Παγουλάτου.

Στη ΔΗΜΑΡ έχει δηλώσει πως θα είναι υποψήφιος ο Γρηγόρης Ψαριανός, ενώ ακούγονται και τα ονόματα του Δ. Χατζησωκράτη, αλλά και των κυρίων Καστανίδη και Ηλία Κικίλια.

Κάπως έτσι δεν αποκλείεται να δούμε και μίνι ανασχηματισμό λόγω ευρωεκλογών, καθώς αρκετά είναι τα ονόματα υπουργών που φαίνεται να επιλέγονται να “κατέβουν” στις εκλογές για την ευρωβουλή.

Διαβάστε επίσης:

“Κανένα αίτημα για γερμανικές αποζημιώσεις δεν υπάρχει από Ελλάδα” λέει το Βερολίνο!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε