Σάββατο, 20 Απρ.
19oC Αθήνα

Άδειασμα Τσίπρα σε Πολάκη! “Λάθος η δημοσιοποίηση της επιστολής στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και του το είπα”

Άδειασμα Τσίπρα σε Πολάκη! “Λάθος η δημοσιοποίηση της επιστολής στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και του το είπα”
photo αρχείο eurokinissi

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε και στον Παύλο Πολάκη και παραδέχθηκε πως έκανε λάθος με την δημοσιοποιήση της επιστολής στην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου για κωλυσιεργεία στις υποθέσεις διαφθοράς.

Μάλιστα ο κ. Τσίπρας έκανε γνωστό πως το επισήμανε αυτό το λάθος στον κ. Πολάκη για τον οποίο είπε πως έχει ένα ύφος που τον χαρακτηρίζει στην επικοινωνία, αλλά αυτό το ύφος ο ίδιος δεν θα μπορούσε να το υιοθετήσει.

Αυτή η καραμέλα της παρέμβασης από αυτούς που είχαν κάνει καραμέλα την παρέμβαση στην δικαιοσύνη για πάρα πολλά χρόνια. Ο κ. Πολάκης έχει ένα ύφος που τον χαρακτηρίζει στην επικοινωνία του, αλλά πρέπει να κρίνουμε την ουσία και όχι το ύφος, το οποίο εγώ δεν θα το υιοθετούσα για μένα. Αλλά πρέπει να κρίνουμε την ουσία. Ο Πολάκης έστειλε ένα γράμμα στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και στην οποία λέει ότι η εκτίμησή του είναι πως οι υποθέσεις αυτές δεν πρέπει να κωλυσιεργούν. Αυτό είναι παρέμβαση; Μετά έβγαλε στην δημοσιότητα το περιεχόμενο της επιστολής. Αυτό δεν είναι παρέμβαση, αυτό είναι λάθος. Το οποίο και εγώ του το επισήμανα. Και το παραδέχομαι. Αν είναι θεσμική εκτροπή τότε η μήνηση Σαμαρά σε δικαστικούς λειτουργούς τι είναι;” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις