Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης στο BBC: Η άποψη Μητσοτάκη για τα γλυπτά του Παρθενώνα είναι η γνώμη 11 εκατ. Ελλήνων

Την απόφαση του πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου, Ρίσι Σούνακ να ακυρώσει την συνάντησή του με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή τα Γλυπτά του Παρθενώνα, σχολίασε ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο BBC.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «World at One» του Radio 4 του BBC, ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγο για μία «κακή ημέρα» στις σχέσεις Ελλάδας και Ηνωμένου Βασιλείου.

Σχολιάζοντας την απόφαση του πρωθυπουργού της Βρετανίας, Ρίσι Σούνακ, να ακυρώσει την συνάντησή του με τον Έλληνα πρωθυπουργό, ο υπουργός Εργασίας ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η άποψη που εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι η άποψη 11 εκατομμυρίων Ελλήνων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε:

«Δεν θα ήθελα να παρέμβω στα εσωτερικά σας. Δεν θα ήταν ευγενικό. Θα πω όμως ότι ήταν μια άσχημη μέρα. Πιστεύω ότι ο Πρωθυπουργός σας όταν το σκεφτεί ξανά, θα καταλάβει ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός είναι ένα σημαντικό πρόσωπο, το οποίο ο ελληνικός λαός το επανεξέλεξε και το τίμησε ξανά με την εμπιστοσύνη του. Θέλω να είμαι πολύ ειλικρινής: αυτό που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε στη συνέντευξή του δεν αντιπροσωπεύει μόνο τη δική του γνώμη αλλά τη γνώμη 11 εκατομμυρίων Ελλήνων και εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Την επόμενη βδομάδα η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτικής σχετικά με τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Ποιους θα περιλαμβάνει
Τα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη με την μέχρι σήμερα ανάγνωση της δικογραφίας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ λένε ότι δεν προκύπτει κάποιο στοιχείο που να εμπλέκει τον Κυριάκο Μητσοτάκη με την όλη υπόθεση
Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Βουλή
Αναστάτωση από την «πρωτιά» του Βασίλη Φλωρίδη – αδερφού του υπουργού Δικαιοσύνης για την θέση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
Την τελική απόφαση θα πάρει το υπουργικό συμβούλιο, ωστόσο, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Διάσκεψη των προέδρων της Βουλής προκάλεσε αμηχανία στη ΝΔ
Γιώργος Φλωρίδης 2
Βγήκαν τα μαχαίρια μεταξύ Γεωργιάδη και Ανδρουλάκη στη Βουλή: «Είσαι πόντικας που πηδάει από βάρκα σε βάρκα» – «Το ΠΑΣΟΚ με πρότεινε για υπουργό στην κυβέρνηση Παπαδήμου»
Στο «κόκκινο» η αντιπαράθεση μεταξύ Νίκου Ανδρουλάκη και Άδωνι Γεωργιάδη με φόντο τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Νίκος Ανδρουλάκης 11