Πολιτική

Αδωνις: «Ως πατέρας συγκινήθηκα από τη στάση του γιου Μπαλτάκου»

Συγκινημένος από την στάση του γιού του Τάκη Μπαλτάκου που εισέβαλλε στην Βουλή και τα έκανε γυαλιά - καρφιά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής αφού χτύπησε και βουλευτές, δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης δήλωσε στο Mega: «Ως πατέρας συγκινήθηκα από τη στάση του γιου Μπαλτάκου» να υπερασπιστεί τον πατέρα του.

Κατά τα λοιπά ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι δεν υπάρχει πολιτικό ζήτημα για την κυβέρνηση από όσα λέει ο κ. Μπαλτάκος στο επίμαχο βίντεο και είπε μάλιστα ότι το βίντεο αποτελεί την απόλυτη δικαίωση Σαμαρά.

Όπως τόνισε, από όσα είπε ο κ. Μπαλτάκος προκύπτει ότι ο πρωθυπουργός διαφωνούσε κάθετα με τον πρώην γ.γ. της κυβέρνησης στο ζήτημα της ΧΑ.

Πρόσθεσε ότι η μόνη πολιτική ευθύνη του Αντώνη Σαμαρά είναι ότι ένας συνεργάτης του έκανε ένα πολύ μεγάλο σφάλμα και πως μετά την παραίτηση του κ. Μπαλτάκου το θέμα έκλεισε για την κυβέρνηση.

Ήταν ανοησία του πρώην γ.γ. της κυβέρνησης να συνομιλεί με «αλήτες του πεζοδρομίου», όπως είναι οι χρυσαυγίτες, είπε επίσης και πρόσθεσε: «ο Τ. Μπαλτάκος είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος, με αξιοσημείωτη διαδρομή και ήταν συνεπής γ.γ. της κυβέρνησης. Τον αγαπώ. Έκανε μια ανοησία και εξετέθη».

Τέλος ο κ. Γεωργιάδης είπε: «Γιατί ο Κασιδιάρης, δεν θέλω να τον αποκαλώ κύριο, δεν έβγαλε το βίντεο τότε για να σώσει τον αρχηγό του, δεν το έβγαλε κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου για να δημιουργήσει πρόβλημα στην κυβέρνηση, αλλά το έβγαλε τώρα για να γλιτώσει το τομάρι του;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Μπαλτάκος αιτία για το “ατύχημα”; «Βόμβα» από τον Γιώργο Παπανδρέου: Να φύγει το ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση!

Σεισμός από το απίστευτο βίντεο του Κασιδιάρη με τον Μπαλτάκο – Οργισμένοι στο Μαξίμου: Προσωπικό του παιχνίδι εις βάρος του Α. Σαμαρά

Από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο αντικαταστάτης Μπαλτάκου;

Μπαλτάκος: To… “κομάντο” της κυβέρνησης “μαύρο πρόβατο” – Η σχέση με τις ΕΔ

“Μας χτύπησε με κλωτσιές και μπουνιές ο γιος του Μπαλτάκου” – Υπέβαλαν μήνυση εναντίον του

Η οργή Μαξίμου για τον Μπαλτάκο

Οι καυτοί διάλογοι Μπαλτάκου – Κασιδιάρη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη για υποκλοπές: Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να μη μετατραπεί σε αυτόκλητο κριτή της Δικαιοσύνης
Βαριές αιχμές από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για το κόμμα τις αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισημαίνοντας ότι είναι «επικίνδυνη η λογική διαχωρισμού των δικαστικών αποφάσεων»
Παύλος Μαρινάκης
Ανανεώθηκε πριν 1 λεπτό
Τσίπρας: Το «μεγάλο κόλπο» στη ΔΕΗ θα κοστίσει στον Έλληνα όσο πολλοί ΟΠΕΚΕΠΕ μαζί
Με έκπληξη διαβάσαμε, την κυνική δήλωση της διοίκησης της ΔΕΗ προς τη διεθνή επενδυτική κοινότητα ότι είναι καλή ευκαιρία να επενδύσουν τα χρήματα τους στην εταιρεία γιατί η χονδρική τιμή του ρεύματος στην Ελλάδα είναι υψηλή!
Αλέξης Τσίπρας 10
Το παρασκήνιο της επιλογής Βαρδακαστάνη στη θέση του γραμματέα στο ΠΑΣΟΚ - Οι κινήσεις Ανδρουλάκη πριν την κάλπη
Κεντρικό ρόλο το επόμενο διάστημα, θα έχει ο νέος Γραμματέας Γιάννης Βαρδακαστάνης, ένας άνθρωπος στο πρόσωπο του οποίου, ο Νίκος Ανδρουλάκης, αναγνώρισε τη συστηματική δουλειά που οδήγησε στην επιτυχία του Συνεδρίου
Ανδρουλάκης και Βαρδακαστάνης