Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Αγριεύει ο πόλεμος Τσίπρα-Ψυχάρη για τα κρυφά ραντεβού – Ο γιος του εκδότη απαντά στο Μαξίμου για τη μαγνητοφώνηση συνομιλίας

Αγριεύει ο πόλεμος Τσίπρα-Ψυχάρη για τα κρυφά ραντεβού – Ο γιος του εκδότη απαντά στο Μαξίμου για τη μαγνητοφώνηση συνομιλίας

– Και τα 4 ραντεβού έγιναν πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου με πρωτοβουλία Ψυχάρη, υποστηρίζει το Μαξίμου
– Για το Μαξίμου η αναφορά “χρυσές εφεδρείες” θεωρείται απειλή από την πλευρά Ψυχάρη ενδεχομένως για μαγνητοφωνημένο υλικό
– Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως στόχος του ΔΟΛ είναι η αποδόμηση του Αλέξη Τσίπρα
– Ο γιος του Σταύρου Ψυχάρη αναφέρεται στις διαρροές για κακούργημα εάν υπάρχει μαγνητοφωνημένο υλικό

Στα άκρα με απρόβλεπτες συνέπειες οδηγείται η κόντρα ανάμεσα στην οικογένεια Ψυχάρη και τον πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα μετά τις αποκαλύψεις για τις κρυφές 4 συναντήσεις που είχαν Σταύρος Ψυχάρης και Αλέξης Τσίπρας πριν αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στις διαρροές του Μεγάρου Μαξίμου για τις 4 αυτές συναντήσεις και τις έμμεσες απειλές του Σταύρου Ψυχάρη περί χρυσών εφεδρειών -που για πολλούς θεωρείται απειλεί για ηχογραφημένο υλικό – απάντησε ο γιος του Σταύρου Ψυχάρη και πρώην βουλευτής, Ανδρέας Ψυχάρης.

Ο Ανδρέας Ψυχάρης έχει βομβαρδίσει τόσο το Facebook όσο και το Twitter με μηνύματα για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Χαρακτηριστικά στο Facebook αναφέρει: Τι φοβάται ο Τσιπρας και λέει ότι μαγνητοφώνηση συνομιλίας είναι κακούργημα; Να του θυμίσουμε πάντως ότι δεν είχε πει κουβέντα όταν ο Βαρουφακης μαγνητοφωνουσε το eurogroup. ‪#‎ανοητος‬

Παρομοίως και στο Twitter

 

 

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, στόχος του Σταύρου Ψυχάρη στις συναντήσεις του με τον πρωθυπουργό ήταν να έχει ευνοϊκή μεταχείριση στην υπόθεση των υπέρογκων δανείων που έχει λάβει από τις τράπεζες, ενώ ζητούσε “πολιτική διαμεσολάβηση για την απόκτηση της συνολικής ιδιοκτησίας του MEGA”.

Η κυβέρνηση υποστηρίζει πως και τα τέσσερα ραντεβού έγιναν με πρωτοβουλία του Σταύρου Ψυχάρη και πως όλες έγιναν πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου. Οι δύο σε ιδιωτικό χώρο, παρουσία τρίτων, μία στα γραφεία του ΔΟΛ και η 4η κατ’ ιδίαν, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές που προσθέτουν ότι ο πρωθυπουργός είχε συναντήσεις σχεδόν με όλους τους εκδότες και από αρκετές φορές.

Το Μέγαρο Μαξίμου ερμηνεύει τη στάση του ΔΟΛ ως μέθοδο εκβιασμού της κυβέρνησης, καθώς όπως υποστηρίζουν συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, ο “πόλεμος” από το δημοσιογραφικό συγκρότημα εντάθηκε από το περασμένο φθινόπωρο και μετά, όταν το Μέγαρο Μαξίμου έκανε το πρώτο βήμα για τη διευθέτηση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου.

Πραγματικός στόχος της επιθετικής στάσης του ΔΟΛ απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα είναι η αποδόμησή του, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ενώ στέλνουν το μήνυμα ότι αντιδικία δεν υπάρχει με τον εκδότη, κάποια θέματά του απασχολούν ήδη τη Δικαιοσύνη. 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε