Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Αιφνιδιαστική κίνηση Τσίπρα μετά τη συνάντηση με Παυλόπουλο [vid]

Αιφνιδιαστική κίνηση Τσίπρα μετά τη συνάντηση με Παυλόπουλο [vid]

Λίγο πριν από τις 8 το βράδυ της Παρασκευής (26.01.2018), ο Αλέξης Τσίπρας αποχώρησε από το Προεδρικό Μέγαρο, όπου ενημέρωσε τον Προκόπη Παυλόπουλο για το Σκοπιανό και τη συνάντηση που είχε στο Νταβός με τον Πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ.

Οι δημοσιογράφοι περίμεναν τον κ. Τσίπρα για μία δήλωση. Ωστόσο, εκείνος τους… αιφνιδίασε και το μόνο που τους είπε χαμογελαστός ήταν “δεν κρύωνετε, ρε παιδιά;”.

Η συνάντηση Τσίπρα – Παυλόπουλου

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το Σκοπιανό και αναφερόμενος στη συνάντηση με τον Ζόραν Ζάεφ, τόνισε πως υπήρξε μια προσπάθεια προσέγγισης και έγιναν κάποια βήματα. “Υπήρξε ένδειξη κατανόησης στο ζήτημα του αλυτρωτισμού. Θεωρώ ότι αποτελεί ένδειξη καλής θέλησης η αλλαγή της ονομασίας του αεροδρομίου και της Εθνικής Οδού…”.

Από την πλευρά του, ο Προκόπης Παυλόπουλος τόνισε πως “η εξάλειψη του αλυτρωτισμού δεν είναι μόνο ζήτημα της Ελλάδας. Πρέπει να καταλάβουν οι γείτονές μας ότι είναι ζήτημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης… Υπερασπιζόμαστε την ιστορία, το διεθνές δίκαιο, το ευρωπαϊκό κεκτημένο”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις