Πολιτική

Άκης Τσοχατζόπουλος: Σε σοβαρή κατάσταση στη εντατική [pic]

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ο Άκης Τσοχατζόπουλος μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη το Σάββατο το βράδυ.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ μεταφέρθηκε χωρίς αισθήσεις στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο και σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία οι οικείοι του φοβήθηκαν πως υπήρχε πρόβλημα την καρδιά του.

Η υγεία του Άκη Τσοχατζόπουλου είναι εξαιρετικά βεβαρημένη, ενώ τον περασμένο Μάρτιο υποβλήθηκε σε επέμβαση μπάι-πας.

Στο νοσοκομείο ξανά ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Όπως αποδείχθηκε υπήρξε κάποιο πρόβλημα από την αλληλεπίδραση των φαρμάκων που λαμβάνει ο πρώην υπουργός.
Η κατάσταση της υγείας του εξακολουθεί να είναι σοβαρή και παραμένει στην εντατική.

Στα τέλη της εβδομάδας πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Α. Τσοχατζόπουλος ταλαιπωρήθηκε και από μια μόλυνση η οποία τον οδήγησε στο νοσοκομείο.
Φαίνεται ότι η κατάσταση της υγείας του έχει επιβαρυνθεί πολύ και έτσι μετά τις πρώτες εξετάσεις οι γιατροί αποφάσισαν να τον κρατήσουν στην εντατική.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δαβάκης: Τουρκική φρεγάτα δεν παρενόχλησε ολλανδικό πλοίο κοντά στην Κάσο αλλά σε διεθνή ύδατα νότια της Κρήτης
Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε ότι το περιστατικό σημειώθηκε πολύ νοτιότερα του νησιού, με την Άγκυρα να αξιώνει άδεια βάσει του «ανυπόστατου μνημονίου» με τη Λιβύη
Φρεγάτα
Μαρινάκης για νέα μέτρα στήριξης: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αφού διορθώνει τα λάθη της, γυρίζει στην κοινωνία όσα στερήθηκε»
Με ανάρτησή του στο TikTok, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξειδίκευσε το πακέτο των 500 εκατ. ευρώ που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
Παύλος Μαρινάκης
5
Μετά τον Κεδίκογλου και ο Παναγιωτόπουλος «κουνάει μαντίλι» στον ΣΥΡΙΖΑ: «Θα είμαι με τον Τσίπρα, είτε έτσι είτε αλλιώς»
Ο βουλευτής Αχαΐας δηλώνει ανοιχτά ότι θα ταχθεί στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού, βλέποντας στο πρόσωπό του τον καταλύτη για την αναδιάταξη του λεγόμενου προοδευτικού χώρου
Ανδρέας Παναγιωτόπουλος 6