Πολιτική

Άκης Τσοχατζόπουλος: Σε σοβαρή κατάσταση στη εντατική [pic]

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ο Άκης Τσοχατζόπουλος μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη το Σάββατο το βράδυ.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ μεταφέρθηκε χωρίς αισθήσεις στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο και σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία οι οικείοι του φοβήθηκαν πως υπήρχε πρόβλημα την καρδιά του.

Η υγεία του Άκη Τσοχατζόπουλου είναι εξαιρετικά βεβαρημένη, ενώ τον περασμένο Μάρτιο υποβλήθηκε σε επέμβαση μπάι-πας.

Στο νοσοκομείο ξανά ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Όπως αποδείχθηκε υπήρξε κάποιο πρόβλημα από την αλληλεπίδραση των φαρμάκων που λαμβάνει ο πρώην υπουργός.
Η κατάσταση της υγείας του εξακολουθεί να είναι σοβαρή και παραμένει στην εντατική.

Στα τέλη της εβδομάδας πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Α. Τσοχατζόπουλος ταλαιπωρήθηκε και από μια μόλυνση η οποία τον οδήγησε στο νοσοκομείο.
Φαίνεται ότι η κατάσταση της υγείας του έχει επιβαρυνθεί πολύ και έτσι μετά τις πρώτες εξετάσεις οι γιατροί αποφάσισαν να τον κρατήσουν στην εντατική.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σύγκρουση Καιρίδη με Γερουλάνο και Γιαννούλη για υποκλοπές και ΟΠΕΚΕΠΕ: «Η ΝΔ είναι άτεγκτη στα ζητήματα διαφθοράς»
Σε υψηλούς τόνους αντιπαρατέθηκαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, με τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους της αντιπολίτευσης να κάνει λόγο για προσπάθεια συγκάλυψης και υπεκφυγής από την κυβέρνηση
Δημήτρης Καιρίδης
Αυτεπάγγελτη δικογραφία σε βάρος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, για τα βίντεο από τη δίκη των Τεμπών
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας δήλωσε ότι ζήτησε ενημέρωση από την εισαγγελέα υπηρεσίας στο Πρωτοδικείο Λάρισας και έλαβε τη διαβεβαίωση πως «δεν υφίσταται καμία δίωξη» εναντίον της
Ζωή Κωνσταντοπούλου
46