Πολιτική

Άκης Τσοχατζόπουλος: Σε σοβαρή κατάσταση στη εντατική [pic]

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ο Άκης Τσοχατζόπουλος μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη το Σάββατο το βράδυ.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ μεταφέρθηκε χωρίς αισθήσεις στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο και σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία οι οικείοι του φοβήθηκαν πως υπήρχε πρόβλημα την καρδιά του.

Η υγεία του Άκη Τσοχατζόπουλου είναι εξαιρετικά βεβαρημένη, ενώ τον περασμένο Μάρτιο υποβλήθηκε σε επέμβαση μπάι-πας.

Στο νοσοκομείο ξανά ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Όπως αποδείχθηκε υπήρξε κάποιο πρόβλημα από την αλληλεπίδραση των φαρμάκων που λαμβάνει ο πρώην υπουργός.
Η κατάσταση της υγείας του εξακολουθεί να είναι σοβαρή και παραμένει στην εντατική.

Στα τέλη της εβδομάδας πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Α. Τσοχατζόπουλος ταλαιπωρήθηκε και από μια μόλυνση η οποία τον οδήγησε στο νοσοκομείο.
Φαίνεται ότι η κατάσταση της υγείας του έχει επιβαρυνθεί πολύ και έτσι μετά τις πρώτες εξετάσεις οι γιατροί αποφάσισαν να τον κρατήσουν στην εντατική.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αιχμηρή ανάρτηση Τσίπρα για το διάγγελμα Μητσοτάκη: «Το μόνο ασυμβίβαστο είναι του πρωθυπουργού και του πολιτικού απατεώνα»
Ο πρώην πρωθυπουργός κατηγορεί τον Κυρ. Μητσοτάκη ότι, υπό την πίεση των αποκαλύψεων για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, αναδιπλώθηκε στο ζήτημα του ασυμβίβαστου υπουργού και βουλευτή
Αλέξης Τσίπρας
Σφοδρά πυρά της αντιπολίτευσης για το διάγγελμα Μητσοτάκη: «Άλλο να υπηρετείς τον λαό, και άλλο να συντηρείς τη διαφθορά»
ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΝΙΚΗ απορρίπτουν ως επικοινωνιακή διαχείριση τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, με αιχμή το ασυμβίβαστο υπουργού και βουλευτή
Φάμελλος, Ανδρουλάκης και Κουτσούμπας
Νίκος Ανδρουλάκης: «Ο κ. Μητσοτάκης είναι το βαθύ κράτος του ρουσφετιού, της διαφθοράς και της ατιμωρησίας – Εκλογές τώρα»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καλεί τον πρωθυπουργό να αφήσει τα πρόχειρα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και σημειώνει ότι η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή και νέο άνεμο
Νίκος Ανδρουλάκης 8