Πολιτική

Άκης Τσοχατζόπουλος: Σε σοβαρή κατάσταση στη εντατική [pic]

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ο Άκης Τσοχατζόπουλος μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη το Σάββατο το βράδυ.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ μεταφέρθηκε χωρίς αισθήσεις στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο και σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία οι οικείοι του φοβήθηκαν πως υπήρχε πρόβλημα την καρδιά του.

Η υγεία του Άκη Τσοχατζόπουλου είναι εξαιρετικά βεβαρημένη, ενώ τον περασμένο Μάρτιο υποβλήθηκε σε επέμβαση μπάι-πας.

Στο νοσοκομείο ξανά ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Όπως αποδείχθηκε υπήρξε κάποιο πρόβλημα από την αλληλεπίδραση των φαρμάκων που λαμβάνει ο πρώην υπουργός.
Η κατάσταση της υγείας του εξακολουθεί να είναι σοβαρή και παραμένει στην εντατική.

Στα τέλη της εβδομάδας πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Α. Τσοχατζόπουλος ταλαιπωρήθηκε και από μια μόλυνση η οποία τον οδήγησε στο νοσοκομείο.
Φαίνεται ότι η κατάσταση της υγείας του έχει επιβαρυνθεί πολύ και έτσι μετά τις πρώτες εξετάσεις οι γιατροί αποφάσισαν να τον κρατήσουν στην εντατική.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χατζηδάκης σε Ανδρουλάκη για εκλογές: Προσέξτε, γιατί τα αιτήματα καμιά φορά γίνονται δεκτά
Η ατάκα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης αναζωπύρωσε τη σχετική συζήτηση στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου, με κάποιους να μην αποκλείουν τις πρόωρες κάλπες ως σενάριο διαχείρισης για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Κωστής Χατζηδάκης και Νίκος Ανδρουλάκης 8
Ανδρουλάκης κατά Μητσοτάκη για υποκλοπές: «Θέλει να κερδίσει χρόνο για να διαχειριστεί τον εκβιασμό»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει παραβίαση του Κανονισμού της Βουλής για την αναβολή της προ ημερησίας συζήτησης και ζητά εκλογές με φόντο τις εξελίξεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ
Νίκος Ανδρουλάκης
Γιώργος Φλωρίδης: Αυτεπάγγελτη δικογραφία για κακούργημα κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τα βίντεο μέσα από τη δίκη
Ο Γιώργος Φλωρίδης αναφέρθηκε και στον Νίκο Κωνσταντόπουλο λέγοντας πως: «Θέλω να πω ότι επιστρατεύτηκε για να συμβάλλει στο να δημιουργηθούν εμπόδια για τη διεξαγωγή της δίκης
Ο Γιώργος Φλωρίδης 63