Πολιτική

Αλέξη μ’ ακούς; Πολύ κ@λόπαιδο ο… Μπάμπης! Επικό σχόλιο στο διάγγελμα Τσίπρα

Στην εποχή των social media, οι τρόποι επικοινωνίας είναι αμέτρητοι κι αυτό αποδείχθηκε και με αφορμή το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα...
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Αλέξης Τσίπρας απηύθυνε διάγγελμα από την Ιθάκη, με τους συμβολισμούς να είναι έντονοι, τόσο σημειολογικά, όσο και στο ίδιο το μήνυμά του.

[read4more]

Η έξοδος από τα μνημόνια σηματοδοτήθηκε στο νησί του Οδυσσέα, με το μήνυμα του πρωθυπουργού να παρακολουθεί όλη η Ελλάδα.

Κάπως έτσι σκέφτηκε μάλλον μια γυναίκα, η οποία ψάχνει… τον Μπάμπη!

Στο προφίλ του πρωθυπουργού, τα όσα έλεγε μεταδίδονταν ζωντανά. Έτσι, μια γυναίκα -τουλάχιστον από όσο φαίνεται από το προφίλ της- αποφάσισε να… κλέψει λίγη από τη δόξα της “καθαρής εξόδου” για να βρει τον “Μπάμπη” που ψάχνει!

Το μήνυμά της σαφές: “Μπάμπη αν ακούς πάρε με τηλέφωνο ρε!! Σε ψάχνω μια βδομάδα!“.

Δείτε την χαρακτηριστική εικόνα της… αναζήτησης μέσα από το διάγγελμα

aletsipras comment

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άγριος καυγάς Γεωργιάδη – Κωνσταντοπούλου: «Δεν έχετε καμία ενσυναίσθηση για τα Τέμπη και καμία για τη νεκρή μητέρα»
Στο φόντο της σύγκρουσης, η αντιπαράθεση Γεωργιάδη - Μάντζου για τα Βαρέα και Ανθυγιεινά των νοσηλευτών, με τον υπουργό να κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ για «σόου και λαϊκισμό»
Γεωργιάδης και Κωνσταντοπούλου
Σφοδρή σύγκρουση κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για τις εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: «Πολιτικά όρνεα που αξιοποιούν μια εγκληματική ενέργεια»
ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και Πλεύση Ελευθερίας απορρίπτουν το κυβερνητικό αφήγημα και μιλούν για απόπειρα πολιτικής εκμετάλλευσης της τραγωδίας
Τρεις ύποπτοι εμπρησμοί αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη  με διαφορά λίγης ώρας σε πολιτικούς της ΝΔ – 5 άτομα στο νοσοκομείο
Συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στο Ιπποκράτειο στη μνήμη της Βάγιας Νέστορα – Κυρανάκης: «Δεν θα ησυχάσουμε μέχρι να συλληφθούν οι τρομοκράτες»
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία της μητέρας της «γαλάζιας» πολιτεύτριας αναμένεται να τελεστεί την επόμενη εβδομάδα στην Κοζάνη
Συγκέντρωση ΝΔ για Βάγια Νέστορα
16
Η Καρυστιανού μετά τα «καρφιά» Μαρινάκη καταδίκασε τις εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη με αιχμές για τα Τέμπη
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την «Ελπίδα για την Δημοκρατία» για τον θάνατο της Βάγιας Νέστορα, με το κόμμα να συνδέει την υπόθεση με το αίτημα για ασφάλεια και δικαιοσύνη «που τόσο κατάφωρα στερούμαστε»
Μαρία Καρυστιανού
Ανδρουλάκης για το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου μετά τις συναντήσεις με Γεραπετρίτη και Δένδια: «Δεν φτάνει το Μαξίμου να σηκώνει τηλέφωνα στις 3 το πρωί»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζητά καθαρές απαντήσεις για το έργο και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι αποφεύγει να μιλήσει με σαφήνεια στον ελληνικό λαό
Γεραπετρίτης και Ανδρουλάκης
Χρυσοχοΐδης για τη δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μη συλληφθούν οι δράστες»
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη απέκλεισε νέο κύμα τρομοκρατίας, μίλησε για «νοσταλγούς μιας παλιάς κατάστασης» και έστειλε μήνυμα ότι «η Δημοκρατία απαιτεί δικογραφία και πλήρεις αποδείξεις»
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
43
Το δείπνο Σαμαρά με εν ενεργεία «γαλάζιους» βουλευτές, η ενόχληση στο Μαξίμου και η εξίσωση των αναποφάσιστων
Η συνάντηση με τους Αθανασίου, Λεονταρίδη και Καρασμάνη, το λακωνικό σχόλιο Μαρινάκη και οι μετρήσεις που δείχνουν γιατί το ενδεχόμενο κόμμα του πρώην πρωθυπουργό δεν περνά απαρατήρητο
Χαράλαμπος Αθανασίου, Γιώργος Καρασμάνης και Θεόφιλος Λεονταρίδης 39