Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Απόλυτη ευθύνη Μητσοτάκη η ομιλία μελών του Αζόφ στη Βουλή

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με μια οργισμένη ανάρτηση αντέδρασε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία μέλους του Τάγματος του Αζόφ στη Βουλή, στο πλαίσιο της ομιλίας Ζελένσκι, το μεσημέρι της Τετάρτης (07.04.2022).

Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτηρίζει την ομιλία μαχητή του νεοναζιστικού τάγματος Αζόφ στη Βουλή «πρόκληση» για την οποία ευθύνεται ο πρωθυπουργός.  

«Η αλληλεγγύη στον ουκρανικό λαό είναι δεδομένη. Οι ναζί όμως δεν μπορεί να έχουν το λόγο στη Βουλή», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Η ομιλία μελών του νεοναζιστικού Τάγματος Αζόφ στη Βουλή των Ελλήνων αποτελεί πρόκληση. Την απόλυτη ευθύνη φέρει ο ΠΘ. Μίλησε για ιστορική ημέρα αλλά είναι ιστορική ντροπή. Η αλληλεγγύη στον ουκρανικό λαό είναι δεδομένη. Οι ναζί όμως δεν μπορεί να έχουν το λόγο στη Βουλή», αναφέρει στην ανάρτησή του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αμηχανία στον ΣΥΡΙΖΑ από την αιφνιδιαστική παραίτηση Φάμελλου: «Ούτε καν είχα κάποια πληροφόρηση» λέει ο Ξανθόπουλος, για «πολιτική εξέλιξη της τελευταίας στιγμής» κάνει λόγο ο Μελίδης
Οι πρώτες αντιδράσεις στενών συνεργατών του πρώην προέδρου δείχνουν βαρύ κλίμα, καταστατικά ερωτήματα και αναζήτηση νέας ισορροπίας στην Κουμουνδούρου
Σωκράτης Φάμελλος
ΣΥΡΙΖΑ: Πολάκης και Παππάς μπλοκάρουν κάθε σκέψη αναβολής της ΚΕ μετά την παραίτηση Φάμελλου – «Απαραίτητη η συνεδρίαση», «Οι ώρες είναι κρίσιμες»
«Κανείς δε θα στερήσει από τα μέλη το δικαίωμα και την υποχρέωση τοποθέτησης» - Νέα «μάχη» στην Κουμουνδούρου για την επόμενη μέρα του κόμματος
Νίκος Παππάς και Παύλος Πολάκης
Παραιτήθηκε ο Σωκράτης Φάμελλος από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ με αιχμές για την ΕΛΑΣ: «Δεν μπορώ να γίνω μέρος αυτού του διχασμού»
Ο πρώην πλέον πρόεδρος δηλώνει ότι συνεχίζει ως βουλευτής και μέλος του κόμματος, ενώ στρέφεται και κατά στελεχών, κατηγορώντας τα ότι «ναρκοθέτησαν» την απόφαση για συμπόρευση με το κόμμα Τσίπρα, με στόχο, όπως αναφέρει, την «εκλογική περιχαράκωση» και την αμφισβήτησή του
Σωκράτης Φάμελλος
61