Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Απόλυτη ευθύνη Μητσοτάκη η ομιλία μελών του Αζόφ στη Βουλή

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με μια οργισμένη ανάρτηση αντέδρασε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία μέλους του Τάγματος του Αζόφ στη Βουλή, στο πλαίσιο της ομιλίας Ζελένσκι, το μεσημέρι της Τετάρτης (07.04.2022).

Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτηρίζει την ομιλία μαχητή του νεοναζιστικού τάγματος Αζόφ στη Βουλή «πρόκληση» για την οποία ευθύνεται ο πρωθυπουργός.  

«Η αλληλεγγύη στον ουκρανικό λαό είναι δεδομένη. Οι ναζί όμως δεν μπορεί να έχουν το λόγο στη Βουλή», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Η ομιλία μελών του νεοναζιστικού Τάγματος Αζόφ στη Βουλή των Ελλήνων αποτελεί πρόκληση. Την απόλυτη ευθύνη φέρει ο ΠΘ. Μίλησε για ιστορική ημέρα αλλά είναι ιστορική ντροπή. Η αλληλεγγύη στον ουκρανικό λαό είναι δεδομένη. Οι ναζί όμως δεν μπορεί να έχουν το λόγο στη Βουλή», αναφέρει στην ανάρτησή του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημήτρης Αβραμόπουλος: Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής εισηγείται την άρση ασυλίας του για το Qatargate – «Είμαι στη διάθεση των βελγικών Αρχών»
Ομόφωνη εισήγηση υπέρ της άρσης ασυλίας εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο για το εις βέρος...
Εξόδιος ακολουθία στην Μητρόπολη Αθηνών της ηθοποιού Μάρως Κοντού, Παρασκευή 17 Ιουλίου 2026 (ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΠΑΣΟΚ: Η τελευταία συνεδρίαση της σεζόν και η ατζέντα του Νίκου Ανδρουλάκη για την 3η Σεπτέμβρη και τη ΔΕΘ
Από τη σημερινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου αναμένεται να προκύψουν τα βασικά θέματα που θα αποτελέσουν τον καμβά για το περιεχόμενο των εμφανίσεων του Νίκου Ανδρουλάκη το φθινόπωρο
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
ΕΛΑΣ: «Μετωπική» για τα χρέη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ – Ακρίβεια για τους πολίτες, «δανεικά και αγύριστα» για τη γαλάζια παράταξη
Η ΕΛΑΣ εξαπέλυσε πυρά τόσο για τα «φέσια» των δύο κομμάτων όσο και για την στάση της κυβέρνησης σχετικά με την ακρίβεια και τα επιδόματα στους πολίτες
O Αλέξης Τσίπρας