Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Αλέξης Τσίπρας: Ευχές στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο για ταχεία ανάρρωση

Αλέξης Τσίπρας: Ευχές στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο για ταχεία ανάρρωση

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ευχήθηκε στον Παναγιώτατο, ο οποίος νοσεί με κορονοϊό, περαστικά και ταχεία ανάρρωση.

«Τις εγκάρδιες ευχές του για ταχεία ανάρρωση εξέφρασε προς τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως της Ελλάδος και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Εξοχ. κ. Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν σήμερα, Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2021» αναφέρει η ανακοίνωση του Πατριαρχείου. «Ο Παναγιώτατος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Τσίπρα για το ενδιαφέρον του, και του ευχήθηκε για το άγιο Δωδεκαήμερο» προσθέτουν. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος διεγνώσθη θετικός στον κορονοϊό την Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου, μετά από τον τακτικό έλεγχο από αυτούς που γίνονται στο Φανάρι. Ο Παναγιώτατος είναι πλήρως εμβολιασμένος, μέχρι στιγμής εμφανίζει ήπια συμπτώματα και η γενικότερη κατάστασή του είναι καλή. 

Μαζί του έχουν επίσης επικοινωνήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο καθηγητής Παθολογίας και Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις