Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Αλέξης Τσίπρας για… σίγουρο ταμείο! Προβλέψεις για το Μουντιάλ και ατάκες “φωτιά” – video

Αλέξης Τσίπρας

Στο περιθώριο της τετραμερής Συνόδου Ελλάδας, Βουλγαρίας, Σερβίας και Ρουμανίας, ο Αλέξης Τσίπρας είπε την άποψή του για το Μουντιάλ της Ρωσίας!

Τετραμερής Σύνοδος με την συμμετοχή Ελλάδας, Βουλγαρίας, Σερβίας και Ρουμανίας, πραγματοποιείται σήμερα, Τετάρτη 04.07.2018, στην Θεσσαλονίκη. Εκεί όπου ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε τα… ποδοσφαιρικά του (έστω νοητά) και μίλησε για το Μουντιάλ!

Ο… πικραμένος Αλέξης Τσίπρας!

Χαλαρή συζήτηση με τους δημοσιογράφους σχετικά με το Μουντιάλ είχε, λοιπόν, στην Θεσσαλονίκη πριν την έναρξη της Τετραμερούς Συνόδου ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το πώς βλέπει τα ζευγάρια της φάσης των οκτώ. Απάντησε πως η μία… πλευρά των χιαστί, δηλαδή τα ζευγάρια Ουρουγουάη – Γαλλία και Βραζιλία – Βέλγιο, είναι πιο δυνατή από την δεύτερη, δηλαδή Σουηδία – Αγγλία και Ρωσία – Κροατία.

Μάλιστα, εξέφρασε την άποψη ότι αν η Ουρουγουάη περάσει τη Γαλλία θα είναι αυτή που θα το σηκώσει. Ενώ σε σχόλιο δημοσιογράφου πως και η Κροατία, του Μόντριτς, έχει ελπίδες, ο πρωθυπουργός δεν έδειξε να… ενθουσιάζεται!

Παράλληλα αποκάλυψε ότι είναι «πικραμένος οπαδός της Αργεντινής» όπως και του Παναθηναϊκού αναφερόμενος στην ποδοσφαιρική ομάδα…

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

Πηγή: thessnews.gr

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις