Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο τιμή μας που είστε Έλληνες

Με ένα μήνυμα… αναδρομή στα όσα έζησαν ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκουνμπο πριν στεφθούν πρωταθλητές στο ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς έκανε ο Αλέξης Τσίπρας, στο tweet του μετά το τέλος του έκτου τελικού στο ΝΒΑ.

Με 50 πόντους του Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Μιλγουόκι Μπακς στέφθηκαν πρωταθλητές ΝΒΑ μετά τη νίκη τους στον έκτο τελικό με 105-98 επί των Φοίνιξ Σανς και φυσικά ο Αλέξης Τσίπρας ήταν από εκείνους που έστειλαν τα… συγχαρητήριά του στους δυο φόργουορντ των «Ελαφιών».

«Από ένα μικρό διαμέρισμα στα Σεπόλια, στην κορυφή του κόσμου. Νικητές, μαχητές, πρωταθλητές. Παιδιά μεταναστών, που έζησαν την αδικία και τον ρατσισμό. Παιδιά δύο γονιών που τα μεγάλωσαν με αρχές, αξίες, ιδανικά. Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, είναι τιμή μας που είστε Έλληνες» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας στο tweet του.

Μετά τους 50 πόντους και την γενικότερη παρουσία του στους τελικούς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε MVP των τελικών. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΝΔ κατά ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη και ΟΠΕΚΕΠΕ: Τον στοχοποιούν χωρίς αποδείξεις και αποπροσανατολίζουν από την υπόθεση
«Απίστευτα ψέματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με κορυφαίο όλων ότι ο εισηγητής μας επιτέθηκε σωματικά στον μάρτυρα κ. Τζεδάκη, κάτι, άλλωστε, που διέψευσε και ο ίδιος», επισημαίνει η Πειραιώς
Τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς 13
Το ευχαριστώ της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον Διαμαντή Καρακατσάνη: «Είσαι ο ιθύνων νους, ο εμπνευστής και στρατηγός»
«Ο Διαμαντής Καραναστάσης αφήνει παρακαταθήκη πολιτική και κοινωνική ενός ανθρώπου αδάμαστου που δεν αποδέχεται τη βρωμιά του συστήματος εξουσίας», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης 23
Σκληρή απάντηση της Κίνας στις δηλώσεις Γκιλφόϊλ για το λιμάνι του Πειραιά
Η κινεζική πρεσβεία καταγγέλλει «σοβαρή παρέμβαση» μετά τις δηλώσεις της Αμερικανίδας πρέσβη, η οποία κάλεσε την Ελλάδα να «πουλήσει το λιμάνι του Πειραιά» προκειμένου να αντιμετωπίσει την κινεζική επιρροή
Το λιμάνι του Πειραιά 16
Μακάριος Λαζαρίδης στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταθέτω μήνυση κατά της διευθύντριας Τύπου του γραφείου του ΠΑΣΟΚ – Η απάντηση από την Χαριλάου Τρικούπη
Στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ αναφερόταν ότι: «Ο εν λόγω κύριος σήμερα επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά σε μάρτυρα γιατί δεν του άρεσαν οι απαντήσεις του»
Εξεταστική
14