Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο τιμή μας που είστε Έλληνες

Με ένα μήνυμα… αναδρομή στα όσα έζησαν ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκουνμπο πριν στεφθούν πρωταθλητές στο ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς έκανε ο Αλέξης Τσίπρας, στο tweet του μετά το τέλος του έκτου τελικού στο ΝΒΑ.

Με 50 πόντους του Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Μιλγουόκι Μπακς στέφθηκαν πρωταθλητές ΝΒΑ μετά τη νίκη τους στον έκτο τελικό με 105-98 επί των Φοίνιξ Σανς και φυσικά ο Αλέξης Τσίπρας ήταν από εκείνους που έστειλαν τα… συγχαρητήριά του στους δυο φόργουορντ των «Ελαφιών».

«Από ένα μικρό διαμέρισμα στα Σεπόλια, στην κορυφή του κόσμου. Νικητές, μαχητές, πρωταθλητές. Παιδιά μεταναστών, που έζησαν την αδικία και τον ρατσισμό. Παιδιά δύο γονιών που τα μεγάλωσαν με αρχές, αξίες, ιδανικά. Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, είναι τιμή μας που είστε Έλληνες» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας στο tweet του.

Μετά τους 50 πόντους και την γενικότερη παρουσία του στους τελικούς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε MVP των τελικών. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τα επόμενα βήματα των βουλευτών της ΝΔ που αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα του επιτελικού κράτους
Παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος χθες (28.04.2026) το βράδυ από το βήμα του προσυνεδρίου της Ν.Δ. στο Ναύπλιο, υπερασπίστηκε το μοντέλο διακυβέρνησης του επιτελικού κράτους
Μέγαρο Μαξίμου
Μητσοτάκης: «Πήραμε 36 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης, τα χρήματα αυτά δεν θα είχαν επενδυθεί χωρίς επιτελικό κράτος»
«Μειώνουμε το δημόσιο χρέος της χώρας με τον ταχύτερο ρυθμό στην ιστορία οποιασδήποτε οικονομίας στον κόσμο», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο 5ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, με θέμα «Σύγχρονο Κράτος για όλους»
70
Σκληρή σύγκρουση στη Βουλή για υποκλοπές και Δικαιοσύνη: «Φύγετε, η χώρα δεν αντέχει άλλο» – «Δεν θα στήσουμε ΠΑΣΟΚοδικεία ή ΣΥΡΙΖΟδικεία»
Στη Βουλή μεταφέρθηκε σήμερα (28.04.2026) η πολιτική σύγκρουση για την υπόθεση των υποκλοπών, στον απόηχο της διάταξης του εισαγγελέα του...
Βουλή, Ολομέλεια 9