Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ για τις αμβλώσεις στέλνει επικίνδυνο μήνυμα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ως «επικίνδυνο μήνυμα» χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, τη σημερινή (24.6.2022) απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ που απαγορεύει το δικαίωμα στην άμβλωση.

Με ανάρτηση στα social media, ο Αλέξης Τσίπρας έγραψε ότι «η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου για τις αμβλώσεις στέλνει επικίνδυνο μήνυμα που επηρεάζει τη διεθνή κοινότητα.

Δικαιώματα που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα αμφισβητούνται. Καθήκον μας είναι να σταθούμε ενάντια σε αυτούς που μας φέρνουν πίσω στους σκοτεινούς αιώνες. Το δικαίωμα κάθε γυναίκας πάνω στο σώμα της είναι αδιαπραγμάτευτο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Σκρέκας μετά την δίωξη της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ζητώ την άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»
Ο πρώην υπουργός δηλώνει ότι εμπιστεύεται πλήρως την ελληνική Δικαιοσύνη και υποστηρίζει πως η υπόθεση αφορά «πραγματικό αγρότη, με πραγματική παραγωγή»
Κώστας Σκρέκας
Παύλος Μαρινάκης: Δεν υπάρχει λόγος οι 4 του ΟΠΕΚΕΠΕ να μην είναι ξανά υποψήφιοι βουλευτές
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επικαλέστηκε το τεκμήριο της αθωότητας για τους τέσσερις βουλευτές που παραπέμπονται και έθεσε ζήτημα πολιτικής αποκατάστασης για όσους οι υποθέσεις τους τέθηκαν στο αρχείο
Παύλος Μαρινάκης
Άδωνις Γεωργιάδης για Ευρωπαϊκή Εισαγγελία: Τις 7 δικογραφίες τις έκρινε αστείες και για τις 4 ψάχνει ένα πλημμέλημα, αυτή ήταν η «εγκληματική συμμορία της ΝΔ»
«Σας λέω τώρα με την ίδια βεβαιότητα ότι και οι 4 θα αθωωθούν πανηγυρικά στα δικαστήρια διότι οι υποθέσεις είναι αστείες» γράφει σε ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης 28
Παύλος Μαρινάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Όσοι προδίκαζαν την ενοχή βουλευτών της ΝΔ οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη
«Η Δικαιοσύνη και μόνο θα αποφασίσει, αφού αξιολογήσει όλα τα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων και εκθέσεων που προσδιόρισαν εκ νέου τα ποσά ενδεχόμενης ζημίας» τόνισε στη δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Παύλος Μαρινάκης 7