Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Αλέξης Τσίπρας: Η τακτική που θα ακολουθήσει στην συζήτηση για τον Λιγνάδη στην Βουλή

Αλέξης Τσίπρας: Η τακτική που θα ακολουθήσει στην συζήτηση για τον Λιγνάδη στην Βουλή

Αποφασισμένος να μην εμπλακεί σε μια συζήτηση σχετικά με όσα γράφονται στο διαδίκτυο για την υπόθεση Λιγνάδη αλλά με στόχο να αναδείξει την πολιτική ουσία του θέματος εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην σημερινή συζήτηση στην Βουλή ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  αναμένεται να ξεκαθαρίσει ότι το θέμα Λιγνάδη για τον ίδιο και το κόμμα του είναι πολιτικό και όχι κομματικό και θα εξηγήσει τους λόγους που ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει κριτική στην κυβέρνηση όλο αυτό το διάστημα.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος αναφερόμενος στην σημερινή συζήτηση τόνισε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα επιμείνει στην πολιτική πτυχή του θέματος λέγοντας ότι «ο κ. Λιγνάδης ήταν προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη θέση του διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου», ενώ θα επισημάνει ότι «επιχείρησε να συγκαλύψει την υπόθεση, ακριβώς γιατί μέσα στην αλαζονεία του, δεν ήθελε να αμφισβητηθεί η επιλογή του».

«Τα τρολ είναι στο πλευρό της κυβέρνησης»

Αναφερόμενη στην σημερινή συζήτηση, η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη ανέφερε ότι «η προσπάθεια που θα γίνει στην  στη Βουλή από την πλευρά της κυβέρνησης θα είναι εκείνη της ταύτισης του ΣΥΡΙΖΑ με διάφορα τρολ του διαδικτύου. Βεβαίως τα τρολ βρίσκονται στο πλευρό της κυβέρνησης.»

«Σας θυμίζω πρόσφατη δήλωση του κ. Χρυσοχοϊδη» ανέφερε ακόμα η Ολγα Γεροβασίλη πως «ο ΣΥΡΙΖΑ έκαψε 100 ανθρώπους» για το όποιο δεν είδαμε σχολιασμό ή καταδικαστική ανακοίνωση από την πλευρά της ΝΔ.  Επομένως οι επιλεκτικές αυτές ευαισθησίες αναγνωρίζονται από την πλευρά μας, αλλά κυρίως αναγνωρίζονται από την πλευρά της ελληνικής κοινωνίας».

Φέρνει… φωτογραφίες και δημοσιεύματα ο Τσίπρας

Πάντως καλού κακού  ο  Αλέξης Τσίπρας θα έχει  στα χέρια του στοιχεία , φωτογραφίες και δημοσιεύματα από τις επιθέσεις που έχει δεχθεί ο ίδιος και τα στελέχη του κόμματος του όλα αυτά τα χρόνια .

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα αναδείξει ακόμα τις ευθύνες που έχει η αρμόδια υπουργός στην διερεύνηση της ιστορίας καθώς θα υποστηρίζει ότι οι δεκαπέντε ημέρες που έδωσε στον Δημ. Λιγνάδη η υπουργός Πολιτισμού μέχρι να τον απομακρύνει από το υπουργείο ήταν αρκετές για να εξαφανίσει επιβαρυντικά στοιχεία για την υπόθεση .

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις