Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Αλέξης Τσίπρας και Γιάννης Οικονόμου «κονταροχτυπιούνται» με Don’t look Up και μαθήματα αγγλικών

Γιάννης Οικονόμου
Φωτογραφία αρχείου: Intime

Μια ανάρτηση που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στον λογαριασμό του στο Twitter, ήταν η αφορμή για μια νέα κόντρα με τον Γιάννη Οικονόμου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας «δανείστηκε» τη νέα ταινία του Netflix, Don’t look up, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, η Μέριλ Στριπ, η Τζένιφερ Λόρενς κι ο Τζόνα Χιλ.

Στην ταινία, δύο αστρονόμοι ανακαλύπτουν ότι ένας τεράστιος κομήτης κατευθύνεται προς τη Γη και προσπαθούν να αφυπνίσουν τις αρχές και το κοινό να κάνουν ό,τι μπορούν για τη σωτηρία του πλανήτη. Όμως οι αντιδράσεις που αντιμετωπίζουν δεν είναι, ακριβώς, οι αναμενόμενες…

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, έγραψε στην ανάρτησή του: «Στην περίπτωση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, το #dontlookup θα μπορούσε κάλλιστα να παραφραστεί σε «don’t look the cases»… Με 50.000 κρούσματα ανοίγουν τα σχολεία όπως ακριβώς έκλεισαν. Και ο Θεός βοηθός…».

Δείτε την

Αντίδραση Γιάννη Οικονόμου με… φαρμάκι

Από πλευράς κυβέρνησης, αντέδρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος ανέφερε: «Από το σοβαρό στο γελοίο, η απόσταση είναι μικρή – από το γελοίο όμως στο σοβαρό, η απόσταση είναι τεράστια. Είναι αποκαλυπτικό της πολιτικής ελαφρότητας του κ. Τσίπρα το ότι επιλέγει να κάνει χιούμορ, κακό μάλιστα, με την εκπαίδευση των παιδιών μας εν μέσω πανδημίας. Τελικά, ο πραγματικός χαρακτήρας ενός πολιτικού όντως φαίνεται από το τι θεωρεί αστείο.

ΥΓ: Όταν αποφασίζει ο κ. Τσίπρας να γράψει κάτι στα αγγλικά ας βάζει τουλάχιστον κάποιον να τα ελέγχει».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις