Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας και Μπέτυ Μπαζιάνα αγκαλιασμένοι στο Ηρώδειο

Τη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου που ήταν αφιερωμένη στον σπουδαίο Νίκο Ξυλούρη, παρακολούθησαν χθες (21.09.2022) ο Αλέξης Τσίπρας με τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα.

Μετά το τέλος της συναυλίας, ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα βρέθηκαν στα παρασκήνια για να μιλήσουν με τους τραγουδιστές που ερμήνευσαν τα τραγούδια του Νίκου Ξυλούρη και φυσικά με τον μεγάλο Σταύρο Ξαρχάρκο, ο οποίος αγκάλιασε θερμά την κα Μπαζιάνα.

«Στο Ηρώδειο, για μία βραδιά αφιερωμένη στον Αρχάγγελο της Κρήτης, Νίκο Ξυλούρη, με τον μουσικό τρόπο του μεγάλου μας Σταύρου Ξαρχάκου.

Και την οικογένεια Ξυλούρη εκεί – κανείς δεν έλειπε και κανείς δεν ξέχασε.

Η αρχέγονη φωνή του Ξυλούρη είναι κομμάτι από τον καθένα μας», έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας ανεβάζοντας στο Facebook εικόνες από τη συναυλία.

Το βίντεο που ανέβασε ο Αλέξης Τσίπρας «κλείνει» με εκείνον και τη Μπέτυ Μπαζιάνα να αποχωρούν αγκαλιασμένοι από το Ηρώδειο.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σωκράτης Φάμελλος στο 5ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: «Είμαστε εδώ, όρθιοι, θα έχει αντίπαλο ο Κυριάκος Μητσοτάκης»
Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, στη δευτερολογία του, τόνισε πως στόχος είναι η αναγέννηση του κόμματος για την ανατροπή του καθεστώτος Μητσοτάκη - Οι αιχμές προς τον Σπίρτζη
Σωκράτης Φάμελλος
Βολές προς πάσα κατεύθυνση από Σπίρτζη στο 5ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ - «Η διαθεσιμότητά μου θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις του κόμματος»
Ο πρώην υπουργός αποκάλεσε το συνέδριο ως «συνέδριο συρρίκνωσης» ασκώντας κριτική στην ηγεσία του κόμματος αλλά και στον Στέφανο Κασσελάκη
Χρήστος Σπίρτζης
Μητσοτάκης για την απόφαση του ΣτΕ για τα μη κρατικά πανεπιστήμια: «Η Ελλάδα σταματά να αποτελεί παγκόσμια εξαίρεση, τέλος οι ιδεοληψίες»
Ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του τόνισε πως από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, τα παιδιά θα σταματήσουν να φεύγουν από την πατρίδα τους για σπουδές
Κυριάκος Μητσοτάκης
3