Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Με ποίημα του Γιάννη Ρίτσου οι ευχές του για τον Δεκαπενταύγουστο

Με στίχους του Γιάννη Ρίτσου επέλεξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας να ευχηθεί στους Έλληνες και τις Ελληνίδες για την γιορτή του Δεκαπενταύγουστου.

«Ο λαός που επιμένει, οι απλοί άνθρωποι που κρατούν με πείσμα τη ζωή τους, τα παιδιά που ονειρεύονται, οι κυνηγημένοι της προσφυγιάς και της φτώχειας, οι πληγωμένοι από την απώλεια, οι φοβισμένοι από το σκότος και το αύριο, αισθάνονται πως σήμερα είναι μια μέρα απαντοχής και ελπίδας», γράφει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, στο μήνυμα του για τον Δεκαπενταύγουστο. 

«Η μέρα της Μάνας που αγαπά, συγχωρεί, παρηγορεί, στηρίζει. Χωρίς να ξεχωρίζει χρώμα, θρησκεία, διαβατήρια. Η μέρα της Παναγίας. Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους» προσθέτει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στην ανάρτησή του στο Facebook. 

Δείτε την ανάρτησή του:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στο Μαξίμου σήμερα και οι «σκληροί» των μπλόκων: Τα αιτήματα, οι αποκλεισμένοι και η ύστατη προσπάθεια συνεννόησης
Κυβερνητικοί παράγοντες, που παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στο θέμα και έχουν γνώση των συζητήσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές, δηλώνουν αισιόδοξοι ότι από την Τρίτη οι κινητοποιήσεις «τελειώνουν»
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Ξεμπλοκάρουν άμεσα 90.000 εκκρεμείς άδειες διαμονής - Όλα όσα αλλάζουν με το νέο νομοσχέδιο νόμιμης μετανάστευσης
Τέλος στις καθυστερήσεις και την γραφειοκρατεία επιχειρεί να βάλει το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου με το νέο νομοσχέδιο - Μέσα στα επόμενα 2 χρόνια θα έχουν ξεμπλοκάρει σχεδόν 200.000 εκκρεμείς άδειες
Μετανάστες 16
Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι αγρότες γνωρίζουν ότι οι παρεμβάσεις που μπορεί να κάνει η κυβέρνηση έχουν ήδη ανακοινωθεί
«Tο πλαίσιο των παρεμβάσεων ορίζεται με σαφήνεια από τα δημοσιονομικά περιθώρια, τα οποία εξαντλήσαμε, την κοινωνική δικαιοσύνη και τους ευρωπαϊκούς κανόνες»
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με εκπροσώπους αγροτών και κτηνοτρόφων στο Μαξίμου 81