Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Με τη Μπέτυ Μπαζιάνα στις Νύχτες Πρεμιέρας [pics]

Χωρίς το "βάρος" της εξουσίας, Αλέξης Τσίπρας και Μπέτυ Μπαζιάνα έχουν πλέον περισσότερο χρόνο για να περνούν οι δυο τους. Και το βράδυ της Δευτέρας (23.09.2019) αποφάσισαν να πάνε σινεμά.

Αλέξης Τσίπρας και Μπέτυ Μπαζιάνα βρέθηκαν στον κινηματογράφο «Δαναό» για να παρακολουθήσουν μια από τις ταινίες στο πλαίσιο του διεθνούς φεστιβάλ της Αθήνας, «Νύχτες Πρεμιέρας».

tsipras betty cinema

Πιο χαλαροί από ποτέ (κάτι που “απέδειξαν” και κατά την επίσκεψή τους στη ΔΕΘ όταν ίσως για πρώτη φορά τους είδαμε πιασμένους χέρι χέρι) και χαμογελαστοί, ο πρώην πρωθυπουργός και η σύζυγός του επέλεξαν να δουν το «Sorry we missed you», τη νέα ταινία του Άγγλου σκηνοθέτη Ken Loach, γνωστού για τα κοινωνικά και πολιτικά μηνύματα των ταινιών του.

Η ταινία παρουσιάζει την εικόνα της σύγχρονης Αγγλίας με φόντο την οικονομική κρίση, το Brexit και τις επισφαλείς σχέσεις εργασίας.

Φτάνοντας στον κινηματογράφο, Αλέξης Τσίπρας και Μπέτυ Μπαζιάνα έγιναν δεκτοί από τους διοργανωτές του φεστιβάλ και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συζητήσουν με την πρωταγωνίστρια της ταινίας Debbie Honeywood.

tsipras betty cinema tsipras betty cinema tsipras betty cinema

Στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα χαμογελούν στο φακό του Andrea Boneti, ο οποίος έχει… «πιάσει» τα βλέμματα που αντάλλαξαν και τη χαλαρή τους συζήτηση ενώ περίμεναν να ξεκινήσει η προβολή.

tsipras betty cinema tsipras betty cinema

Φωτογραφίες: Γ.Τ ΣΥΡΙΖΑ / ANDREA BONETI

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης εναντίον Μητσοτάκη για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ: Αγώνας δρόμου στο ΠΑΣΟΚ για να μην παραγραφούν οι ευθύνες στελεχών της ΝΔ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης έθεσε «Τρία ερωτήματα προς τον κ. Μητσοτάκη για τον οποίο είπε ότι είναι απολύτως υπεύθυνος για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ»
Νίκος Ανδρουλάκης
Άλλο Βορίδης, άλλο Αυγενάκης: Σκέψεις στην κυβέρνηση για Προανακριτική μόνο για έναν εκ των δύο πρώην υπουργών
Για τον Βορίδη υπάρχουν δεύτερες σκέψεις, για τον Αυγενάκη τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι διάλογοι που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, με αναφορές στο όνομα του, φέρεται να επιβαρύνουν τη θέση του
Αυγενάκης και Βορίδης 4