Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει εξηγήσεις για το δικό του watergate

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Να δώσει εξηγήσεις ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τις παραιτήσεις του γγ του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη και του διοικητή της ΕΥΠ, Παναγιώτη Κοντολέων, ζητά και με ανάρτησή του στο twitter, ο Αλέξης Τσίπρας.

Στην πρώτη του αντίδραση μετά την παραίτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη, ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για ομολογία ενοχής.

«Οι ηχηρές παραιτήσεις υπό το βάρος του σκανδάλου των παρακολουθήσεων αποτελούν ομολογία ενοχής και επιβεβαιώνουν τις ευθύνες του ίδιου του πρωθυπουργού», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτηση του στο Twitter.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό για το δικό του “watergate”. Είναι ζήτημα Δημοκρατίας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τα έργα είναι εκείνα που τελικά μετρούν περισσότερο από τα λόγια, κλείνουμε εκκρεμότητες δεκαετιών
«Δρομολογούμε νέα, σύνθετα οδικά έργα σε πολλές περιοχές της χώρας, διευκολύνοντας τις μετακινήσεις, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των πολιτών και ενισχύοντας την τοπική και εθνική οικονομία»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην υπογραφή της σύμβασης για τον τριπλό κόμβο στον Σκαραμαγκά 22