Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης ζει στον δικό του κόσμο, οχυρωμένος μέσα στα ψέματα

Για τον “ιδιαίτερο συμβολισμό” του ξεκινήματος από τη Χαλκίδα, της “νέας πορείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προς τον ελληνικό λαό” μίλησε ο πρόεδρος του, Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στη Βόρεια Εύβοια, έναν τόπο που “έχει βιώσει με το πιο σκληρό τρόπο την εγκατάλειψη και την εγκληματική ανικανότητα της χειρότερης κυβέρνησης που έζησε η Ελλάδα μετά τη μεταπολίτευση” όπως είπε.

“Από την Εύβοια της κυβερνητικής εγκατάλειψης, θέλουμε να ξεκινήσουμε να βάζουμε τα θεμέλια μιας νέας αρχής για τον ΣΥΡΙΖΑ και την Προοδευτική Συμμαχία. Μιας νέας αρχής για τη κοινωνία με την κοινωνία”, τόνισε ο Αλ. Τσίπρας, προαναγγέλλοντας μια μεγάλη περιοδεία το επόμενο διάστημα, με στόχο “να βρεθεί παντού”: “Σε κάθε Περιφέρεια, σε κάθε γωνιά μιας χώρας που αξίζει και μπορεί να έχει ένα καλύτερο μέλλον”, σημείωσε και χαρακτήρισε ως “τελικό σκοπό”, την ενδυνάμωση του κόμματος στην πορεία προς το 3ο συνέδριό του .

“Να ανοίξουμε τις πόρτες του σε νέα μέλη, δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες και να ανοίξουμε το δρόμο για τη μεγάλη νίκη στην επομένη εκλογική μάχη της προοδευτικής και δημοκρατικής παράταξης”, είπε.

“Όμως σήμερα, και πριν την τελική πολιτική μάχη, έχουμε για μια ακόμα φορά μπροστά μας μια άλλη μάχη. Μάχη για την ίδια τη ζωή. Που κοντεύει τα δυο χρόνια κι όμως δεν λέει να κοπάσει.

Φουντώνει διαρκώς, πάνω στην ανικανότητα και τον κυνισμό ενός πρωθυπουργού που δειλιάζει να αναμετρηθεί με την πραγματικότητα”, δήλωσε χαρακτηριστικά, κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι “ζει στον δικό του κόσμο”, “οχυρωμένος μέσα στα ψέματα, την προπαγάνδα, τον εναγκαλισμό με την κρατικοδίαιτη ελίτ και τη διαπλοκή που επανήλθε για να καλύψει το χαμένο έδαφος της προηγούμενης πενταετίας, που βρέθηκε αποκομμένη από τον ομφάλιο λώρο από τον κύριο αιμοδότη της, το κράτος και το κρατικό χρήμα”.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τέσσερις μήνες αναμονής στον ΣΥΡΙΖΑ για το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα: Οι σύμμαχοι και οι αντίπαλοι
Ο πρώτος που το έκανε ήταν ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος είπε ότι δεν θα πρέπει να γίνει άλλη διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ, χρεώνοντας με τον τρόπο του στον Αλέξη Τσίπρα μία νέα εσωκομματική κρίση
Ο Αλέξης Τσίπρας
Όλο το παρασκήνιο της προσχώρησης του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - Η «μάχη» του κέντρου από τη ΝΔ
Ο Α. Λοβέρδος είχε εδώ και πολύ καιρό επαφές με την Πειραιώς, ενώ ήδη από τα μέσα Ιουλίου, σε συνέντευξή του είχε δηλώσει σιβυλλικά ότι «στις επόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές ως υποψήφιος θα είμαι παρών»
Ανδρέας Λοβέρδος και Κυριάκος Μητσοτάκης 20
Μητσοτάκης: Εγκαινιάζεται το νέο Ελληνικό Ταμείο Καινοτομίας & Υποδομών – Στόχος οι επενδύσεις 1 δισ. σε τεχνολογία και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
To Ελληνικό Ταμείο Καινοτομίας & Υποδομών (HIIF) αποτελεί επενδυτικό βραχίονα του Υπερταμείου, με στόχο να προσελκύσει επενδύσεις
Κυριάκος Μητσοτάκης 4
Ο Ανδρέας Λοβέρδος προσχώρησε στη ΝΔ – «Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πατριωτικά, μεταρρυθμιστικά, φιλελεύθερα»
«Μακριά από ταμπέλες και δόγματα ενώνουμε τις προσπάθειές μας για μια καλύτερη ζωή των πολιτών και ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την προσχώρηση του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ
Ανδρέας Λοβέρδος και Κυριάκος Μητσοτάκης 361