Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Αλέξης Τσίπρας: “Οι Έλληνες αθλητές ανέβασαν τη “μικρή Ελλάδα” ψηλότερα”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Με νέο μήνυμά του στα social media, αυτή τη φορά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Αλέξης Τσίπρας συγχαίρει τους Έλληνες αθλητές που κατέκτησαν μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, με αποτέλεσμα και την… εκτίναξη της χώρας μας στους πίνακες μεταλλίων.

Ο Αλέξης Τσίπρας, νωρίτερα είχε συγχαρεί την Κατερίνα Στεφανίδη μέσα από τον πρωθυπουργικίο λογαριασμό στο Twitter, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Με νέο μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο πρωθυπουργός κάνει έναν… απολογισμό για τις ελληνικές συμμετοχές των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τις επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών ως αντίστοιχες των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει:

“Θερμά συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη για την ιστορική της επιτυχία και την κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου.
Οι διακρίσεις των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο κατατάσσουν την «μικρή Ελλάδα» στην 23η θέση στον πίνακα των μεταλλίων.

Η εκπληκτική απόδοση των Ελλήνων αθλητών, αντίστοιχη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, αποδεικνύει ότι ο αθλητισμός μπορεί να μας κάνει υπερήφανους χωρίς τυμπανοκρουσίες αλλά με σεμνότητα, πείσμα και επιμονή.

Αυτές είναι οι πραγματικές μας δυνατότητες, αρκεί να πιστέψουμε ότι μπορούμε. Συγχαρητήρια στις Ελληνίδες και στους Έλληνες αθλητές που αγωνίστηκαν στο Ρίο.

Ανέβασαν την Ελλάδα ψηλότερα.
‪#‎GRE‬ ‪#‎RIO2016‬”.

Δείτε το post

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε