Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Πήρε Περιστέρα και παιδιά και έφυγε για Μαλακάσα!

Ασφαλιστικό, μπλόκα αγροτών, προσφυγικό, Σύνοδοι Κορυφής: Η σκληρή καθημερινότητα ενός πρωθυπουργού. Ο Αλέξης Τσίπρας, παρόλα αυτά, βρήκε το χρόνο για μία μυστική απόδραση στην Μαλακάσα με την Περιστέρα Μπαζιάνα και τους δύο γιους τους.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μία απρόσμενη συνάντηση είχε προ ημερών στη Μαλακάσα μια ομάδα ορειβατών, που βρέθηκε στην περιοχή για πεζοπορία και χαλάρωση στη φύση. Ο λόγος για την τυχαία συνάντησή τους με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και την οικογένειά του, κάτι που φυσικά τους άφησε… άναυδους!

Μετά την Σύνοδο Κορυφής… Μαλακάσα!

Όπως αναφέρει το Secret, που κυκλοφορεί σήμερα με τα Παραπολιτικά, ήταν το μεσημέρι της προηγούμενης Κυριακής, όταν σε χωματόδρομο στα ορεινά της Μαλακάσας τα μέλη της ορειβατικής ομάδας “έκοψαν” τον δρόμο τρι8ών τζιπ που κατέβαιναν στα πεδινά της περιοχής.

Η ομάδα των φυσιολατρών έμεινε εμβρόντητη ότανα πό το ένα αυτοκίνητο κατέβηκε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ακολουθούμενος από την σύζυγό του, Μπέττυ και τα δύο τους παιδιά. Ο Αλέξης Τσίπρας φορούσε άνετα, casual ρούχα και πλησίασε χαμογελαστός τους ορειβάτες για να τους χαιρετήσει.

Που βρεθήκατε εδώ πάνω;” τον ρώτησαν έκπληκτοι, για να τους απαντήσει: “Είπαμε να έρθουμε στη φύση για μια οικογενειακή βόλτα. Είναι πολύ όμορφα εδώ“. Μάλιστα οι ορειβάτες πρότειναν ένα συγκεκριμένο μέρος για πιν – νικ.

Μπαμπά να πάμε για πικ – νικ την άλλη φορά που θα έρθουμε“, είπε ένας από τους γιους του πρωθυπουργού, με την Περιστέρα Μπαζιάνα να παρεμβαίνει λέγοντας “θα έρθουμε ξανά το καλοκαίρι“.

Και… ωτοστόπ!

Μπράβο σας. Χαρά στο κουράγιο σας” είπε ακόμη ο Αλέξης Τσίπρας όταν οι ορειβάτες του είπαν πως είχαν ξεκινήσει από την Πάρνηθα και έφτασαν στην Μαλακάσα μετά από 7 ώρες πεζοπορίας, ενώ ο πρωθυπουργός δεν αρνήθηκε να κατεβάσει μία γυναίκα στα πεδινά με το αυτοκίνητό του όταν του το ζήτησε!

Δεν σε πειράζει να κάτσεις στο πίσω κάθισμα με τα παιδιά;” της είπε χαρακτηριστικά, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως το πρωθυπουργικό ζεύγος συνοδεύονταν από δύο ακόμη οικογένειες, χωρίς την συνοδεία αστυνομικής φρουράς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το PosoKanei ήρθε για να μείνει και κάθε εβδομάδα θα γίνεται καλύτερο – Επιδότηση έως και 36.000 ευρώ για την «Ανακαίνιση Κατοικίας»
«Η ακρίβεια παραμένει μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τα νοικοκυριά και δεν υπάρχουν εύκολες ή μαγικές λύσεις. Υπάρχει μόνο συνεχής προσπάθεια, σε πολλά επίπεδα ταυτόχρονα» γράφει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 40
Γιώργος Σιακαντάρης: Η βελόνα του ΠΑΣΟΚ έχει κολλήσει και όχι λόγω του Ανδρουλάκη – Δέχομαι προσωπικές επιθέσεις γι’ αυτά που λέω από το 2010
«Δέχομαι το 2026 προσωπικές επιθέσεις για απόψεις που έχω εκφράσει από τις αρχές της δεκαετίας του 2010» γράφει στην ανάρτησή του
Γιώργος Σιακαντάρης 8
Μαρία Καρυστιανού: Αν νομοθετηθεί ο όρος γυναικοκτονία θα είναι σαν να λέω ότι η γυναίκα ανήκει στις ευάλωτες ομάδες
«Ο όρος γυναικοκτονία τονίζει τη διάκριση μεταξύ των γυναικών και των ανδρών. Τοποθετεί τη γυναίκα στις ευάλωτες ομάδες, Δεν πιστεύω ότι η γυναίκα είναι αδύναμο φύλο», υποστήριξε η πρόεδρος της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία»
Μαρία Καρυστιανού
29
Μπαράζ περιοδειών κορυφαίων υπουργών και στελεχών της ΝΔ σε όλη την Ελλάδα – «Εξόρμηση» για τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους
Τα «αναχώματα» στην Πελοπόννησο λόγω Σαμαρά, το τεστ του πρωθυπουργού για το ποιοι υπουργοί «ιδρώνουν τη φανέλα» και τα «γαλάζια» φροντιστήρια
Κυριάκος Μητσοτάκης 66