Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Αλέξης Τσίπρας στην ΑΔΑΕ: Υπάρχουν δικασταί εις τας Αθήνας, το φως της Δημοκρατίας νίκησε

Αλέξης Τσίπρας στην ΑΔΑΕ: Υπάρχουν δικασταί εις τας Αθήνας, το φως της Δημοκρατίας νίκησε

Κρατώντας ένα λευκό φάκελο στα χέρια του βγήκε από τα γραφεία της ΑΔΑΕ ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος πραγματοποίησε συνάντηση με τον επικεφαλής της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο

Ο φάκελος απευθυνόταν στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, ενώ ως αποστολέας φερόταν ο Χρήστος Ράμμος. Το γεγονός αυτό οδηγεί πολλούς να συμπεράνουν ότι ο επικεφαλής της ΑΔΑΕ έδωσε το πόρισμα για το θέμα των υποκλοπών στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας, αυτή την ώρα, πραγματοποιεί σύσκεψη στην Κουμουνδούρου με τους στενούς του συνεργάτες και την επιτροπή πολιτικού σχεδιασμού, ενώ το απόγευμα αναμένεται να πάει στο προεδρικό μέγαρο όπου θα έχει συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Κατά την έξοδό του από την Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών και τη συνάντησή του με τον Χρήστο Ράμμο, ο Αλέξης Τσίπρας, έκανε την ακόλουθη δήλωση προς τους εκπροσώπους του Τύπου:

«Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα δικασταί εις τας Αθήνας. Και το φως της Δημοκρατίας για ακόμα μία φορά νίκησε το σκοτάδι».

Ο χρόνος που χρησιμοποιεί ο Αλέξης Τσίπρας, επιβεβαιώνει την αίσθηση που υπάρχει, ότι πλέον έχει στα χέρια του το πόρισμα Ράμμου για τις υποκλοπές.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις