Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Στην εκκλησία μαζί με την Μπέτυ Μπαζιάνα για την Ανάσταση

Στο Σούνιο βρίσκεται για τις ημέρες του Πάσχα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας, παίρνοντας μια ανάσα μετά το 3ο Συνέδριο του κόμματος. Την αναστάσιμη ακολουθία παρακολούθησε έχοντας στο πλευρό του την Μπέτυ Μπαζιάνα. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια όμορφη οικογενειακή φωτογραφία από το βράδυ της Ανάστασης και ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά». Στο πλευρό του φυσικά ήταν και η σύντροφός του, Μπέτυ Μπαζιάνα

Στο αναστάσιμο μήνυμα του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ότι: «σε όλη τη διαδρομή της Ιστορίας, ο λαός μας ξέρει να βρίσκει τους δρόμους της Ανάστασης. Να κάνει το Γολγοθά, μια Νέα Αρχή. Αυτή τη Νέα Αρχή συμβολίζει το Πάσχα του 2022». 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα: 

«Το Πάσχα είναι η γιορτή της ελπίδας. Έρχεται πάντα να φωτίσει με τα Θεία Πάθη τη Σταύρωση και την Ανάσταση, την προσδοκία για ένα καλύτερο αύριο. Να δώσει το μήνυμα ότι μπορούμε να κερδίσουμε τη ζωή μας με όρους αλληλεγγύης, ανθρωπισμού και δικαιοσύνης. Να κερδίσουμε το Φως και την άνοιξη. Φέτος η μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης, μας βρίσκει σε διασταυρούμενες κρίσεις. Η πανδημία επιμένει και αφαιρεί ζωές. Η ακρίβεια μεγαλώνει και τραυματίζει ζωές. Το μέλλον φαντάζει δυσοίωνο. Ενώ ο πόλεμος έχει χτυπήσει και πάλι την πόρτα της Ευρώπης. Εκείνοι που έχουν την ευθύνη για την προστασία της ζωής μας, μοιράζουν και μοιράζονται τα ιμάτιά μας. Πραίτορες, Γραμματείς, Φαρισαίοι και Πόντιοι Πιλάτοι διαστρεβλώνουν την αλήθεια, κερδοσκοπούν στο δράμα, ωθούν την κοινωνία μας στο Γολγοθά της αδικίας, της φτώχειας και της ανασφάλειας.

Πάντα και πάντα όμως, σε όλη τη διαδρομή της Ιστορίας, ο λαός μας ξέρει να βρίσκει τους δρόμους της Ανάστασης. Να κάνει το Γολγοθά, μία Νέα Αρχή. Αυτή τη Νέα Αρχή συμβολίζει το Πάσχα του 2022. Θέλουμε, ξέρουμε και μπορούμε να κάνουμε τη Σταύρωση ελπίδα και σιγουριά για το αύριο. Να ανοίξουμε χώρο στο Φως με το κουράγιο, την αλληλεγγύη, την αποφασιστικότητα, την αγάπη. Εύχομαι από καρδιάς σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες καλή Ανάσταση»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παναγιώτης Λαφαζάνης για το βιβλίο Τσίπρα: Είναι πολιτική αυτοκτονία, σκέψη πολιτικού βρυκόλακα να τα βάζει με όλους και να βγάζει λάδι τον εαυτό του
«Τον Αλέξη Τσίπρα το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η πρωθυπουργική καρέκλα. Τίποτα άλλο. Ήταν κυνικός και αδίστακτος. Εγώ τον έβλεπα και φοβόμουν»
Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στη Μόσχα το 2015
8
Νίκος Μωραΐτης: Απόλυτα συμβατή με τη μεγαλομανία Κασσελάκη η φράση «πώς θα μεγαλώσουν τα παιδιά μου στο Μαξίμου»
«Δεν πειράζει, ας φύγουν, το θέμα είναι ότι έχουμε ένα μεγάλο asset, έχουμε έναν Πρόεδρο ο οποίος μπορεί να αφήσει αποτύπωμα στην Ελλάδα εν δυνάμει μεγαλύτερο και από του Ανδρέα Παπανδρέου, έτσι δεν είναι;»
Ο Νίκος Μωραΐτης 5
Ο Νίκος Ανδρουλάκης με τις γυναίκες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο μνημείο της Κυριακής Γρίβα: Έχουμε να κάνουμε πολλά για τη βία κατά των γυναίκων
«Έχουμε να κάνουμε πολλά και πρέπει να τα κάνουμε τώρα για να αντιμετωπίσουμε αυτή την πληγή, που υπάρχει και στην ελληνική κοινωνία»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης στο μνημείο της Κυριακής Γρίβα στους Αγίους Αναργύρους 10