Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Αλέξης Τσίπρας: Το δείπνο σε ταβέρνα των Τρικάλων και το πιάτο που τον εντυπωσίασε

Αλέξης Τσίπρας: Το δείπνο σε ταβέρνα των Τρικάλων και το πιάτο που τον εντυπωσίασε

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στα Τρίκαλα και δείπνησε σε μια από τις αγαπημένες του ταβέρνες στην περιοχή…

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στα Τρίκαλα τις πρώτες ώρες του 2022 και πέρασε οικογενειακές στιγμές μαζί με φίλους και συνεργάτες. Από το… μενού δεν θα μπορούσε να λείψει και ένα δείπνο σε γνωστή ταβέρνα στη Μεσοχώρα, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να δείχνει να το απολαμβάνει.

Χαλαρές στιγμές με φίλους και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε στα ορεινά των Τρικάλων ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατέλυσε από το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στον ξενώνα της πρώην βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ, Εύης Καρακώστα στη Νεράιδα που αποτέλεσε και τη βάση των εξορμήσεών του στη γύρω περιοχή.

Επισκέφτηκε τη Μεσοχώρα, προσκεκλημένος του φίλου του και μέλους της Κ.Ε. του κόμματος Γιώργου Χονδρού. Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, δείπνησαν στην ταβέρνα “Πράσινη Γωνιά” του Μπάμπη Καραγιώργου και γεύτηκαν παραδοσιακούς μεζέδες από τα χέρια της κυρίας Βάσως (κοκκινιστό κατσικάκι, ζυμωτό ψωμί, αλλά και παραδοσιακό μπακλαβά για γλυκό).

Στη συντροφιά τους και ο Χρήστος Καραγιώργος, από τα παλιά και δυναμικό μέλη του συλλόγου κατακλυζομένων του χωριού, τις αγωνίες των οποίων για το μέλλον άκουσε για άλλη μια φορά με προσοχή.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις