Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Το lockdown στη Μύκονο πιστοποιητικό της παταγώδους αποτυχίας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με επίθεση στην κυβέρνηση για την απόφαση να επιβάλει lockdown στη Μύκονο σχολίασε τις εξελίξεις ο Αλέξης Τσίπρας.

«Το lockdown στη Μύκονο πιστοποιητικό της παταγώδους αποτυχίας», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο Twitter.

Κατά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, η απόφαση «στέλνει αρνητικό σήμα για το σύνολο του τουρισμού μας».

«Αν υπήρχε φιλότιμο, θα ακούγαμε μια συγνώμη για το πρόχειρο-χωρίς μέτρα άνοιγμα του τουρισμού. Αντί συγνώμης όμως, μόνο αυτοθαυμασμός και στοχοποίηση των πολιτών», υπογραμμίζει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Γιώργο Σουφλιά: Άφησε το δικό του αποτύπωμα στη σύγχρονη ιστορία της χώρας
«Εργάστηκε για την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας, έδωσε πνοή στα μεγάλα δημόσια έργα και τις κρίσιμες υποδομές, ενώ προώθησε τολμηρές αλλαγές στον χώρο της Παιδείας»
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Αντώνης Σαμαράς προαναγγέλλει νέο κόμμα: Έχω πάρει τις αποφάσεις μου και θα τις ανακοινώσω όταν και όπως πρέπει – Η ομιλία στο Ηράκλειο
Η σημερινή εικόνα Τσίπρα-Μητσοτάκη θυμίζει το στίχο από το τραγούδι του Μηλιώκα: “πόσο άλλαξες, πόσο άλλαξα, ρούχα μαζί που πλύθηκαν κι έχουνε γίνει ροζ”
Αντώνης Σαμαράς
182