Πολιτική

Αλλαγές στο πολυνομοσχέδιο – Παίρνουν πίσω τις διατάξεις για τα ενοίκια

Την απόσυρση δύο φορολογικών διατάξεων του πολυνομοσχεδίου, όπου η μία αφορά τους συντελεστές φορολόγησης ενοικίων, ανακοίνωσε στην Επιτροπή της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.

Πρόκειται για τις παραγράφους 5 και 6 του άρθρου 2 του πολυνομοσχεδίου με τις οποίες προβλεπόταν ότι « θα αναπροσαρμοστούν οι φορολογικοί συντελεστές για τα εισοδήματα (ενοίκια) από ακίνητα», καθώς επίσης θα συνξεχίσει να υπαρχει η απαλλαγή από την κατάθεση φορολογικών δηλώσεων από τους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων αλλά και των άτυπων ενώσεων ιδιοκτητών πολυκατοικία.

Ο αναπληρωτής υπουργός Τρύφων Αλεξιάδης, μιλώντας στην Επιτροπή, ζήτησε να «παγώσει η συζήτηση επί αυτών των δύο διατάξεων του πολυνομοσχεδίου καθώς γίνονται διαπραγματεύσεις με τα τεχνικά κλιμάκια του κουαρτέτου για να αλλάξουν αυτές οι δύο ρυθμίσεις και αύριο να αποσυρθούν».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Νίκη απομακρύνει τον βουλευτή Νίκο Βρεττό από την εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – «Αν διαγραφώ, θα ανεξαρτητοποιηθώ»
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος, αιτία για την παραπομπή του βουλευτή στην επιτροπή δεοντολογίας ήταν η απόφασή του να υποστηρίξει την πρόταση της ΝΔ για τη θέση του προέδρου της εξεταστικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Ο βουλευτής της Νίκης Νίκος Βρεττός 1
Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει το «σκληρό ροκ» κατά της κυβέρνησης – «Η αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή έχει αρχίζει»
«Όσο και να προσπαθείτε να γαντζωθείτε με ψέματα στην εξουσία, η αντίστροφη μέτρηση για την πολιτική αλλαγή έχει αρχίσει», λένε τα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης 7